Menu

Helder Wit op Gemetalliseerd Papier

Hoe “witter” de inkt op een gemetalliseerde ondergrond, hoe intenser de kleuren die hierop gedrukt worden. 

De techniek dekwit drukken
Om op gemetalliseerd papier of karton toch “normale” kleuren te kunnen drukken zal er eerst een witte laag voorgedrukt moeten worden. De intensiteit van dit wit bepaalt dan de uiteindelijke uitstraling van het gehele plaatje. Door tevens gedeeltes van het vel zonder wit als ondergrond te bedrukken kunnen er hele mooie (metallic) effecten bereikt worden.

Bij Vrijdag Premium Printing zijn we gespecialiseerd in het drukken van zeer intens wit zowel in UV-offset als in conventionele offset.

Toepassing van dekwit, witte inkt op zilver gemetalliseerd papier
De techniek dekwit drukken kan worden toegepast op zowel papier als karton, zolang dit maar metaal (b.v. zilver) gemetalliseerd is.  

Terug naar overzicht technieken

Stanswerk van hoge kwaliteit

Vrijdag Premium Printing beschikt over verschillende machines die papier en karton in speciale gedetailleerde vormen kunnen stansen en rillen. Onze stansvormen zijn van hoge kwaliteit met gegarandeerde precisie. We zijn in staat grote volumes te verwerken waarbij de kwaliteit en precisie consistent blijven.

Lees meer over precisie stansen

Vragen over dekwit drukken?

Heeft u vragen over helder wit drukken op gemetalliseerd papier? Op zoek naar deskundig bedrukkingsadvies voor nieuwe of bestaande productverpakkingen? Heeft u vragen over de speciale drukwerk effecten en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Naar Contactformulier