Menu

Chocolade

'Chocolade verpakkingen die indruk maken op de consument'  

Een perfecte presentatie van uw chocolade en bonbons
Wanneer u op zoek bent naar een verleidelijke en smaakvolle chocoladeverpakking voor uw chocolademerk, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren prachtig bedrukte verpakkingsoplossingen die het hart van een chocoladeliefhebber doen smelten. Onze verpakkingen zijn geschikt voor chocoladerepen, chocolade tabletten, chocoladeblokken, chocolade bonbons en -truffels en limited edition (Pasen) chocoladeverpakkingen. Alle verpakkingen kunnen worden bedrukt in de door u gewenste look en feel. 

Een goede verpakking weerspiegeling van uw merkidentiteit
Het is belangrijk dat klanten een positieve ervaring met uw merk hebben. De verpakking speelt daar een belangrijke rol in. We bieden u professionele en kwalitatief hoogwaardige verpakkingsoplossingen aan, waarbij uw chocoladeproduct niet alleen veilig verpakt wordt, maar waarbij uw merkverpakking ook zal opvallen in de massa. 

Kleine greep uit onze klanten
We produceren verpakkingen voor zowel de ambachtelijke chocolaterier, professionele patissiers als voor de grote corporate chocolademerken:

Lindt & Sprüngli
Chocolaterie Michel Cluizel
Hamlet - Belgische chocolade
Schaal Chocolatier
Godiva chocolade
Omnom Chocolate Reykjavík
Delafaille Chocolatier Belgium
de Bijenkorf - Adventskalender 

Verpakkingsoplossingen ideaal voor chocolade en bonbons

  • Massief kartonnen geschenkdozen
  • Luxe bedrukte vouwkartonnages
  • Ringen voor Pralines
  • Kleine scharnierdoosjes
  • Wikkels en inpakpapier

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Vooral bij chocolade is het van belang dat de producten veilig verpakt worden. Daarom verzorgen we ook op maat gemaakte interieuren en inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van uw merk en product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of wel merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw chocolade producten? Of wilt u graag uw huidige chocolade verpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw product zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Ontdek onze speciale drukwerk effecten!

Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een verpakking verhoogt de attentiewaarde. Er kunnen meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan gedrukte metallics, Spot-UV, Glitter parelmoer, 3D relief effecten, mat en glans of microstructuren. 

Laat u inspireren

Wij leveren voedselveilige verpakkingsmaterialen!

Vrijdag Premium Printing is in bezit van het BRCGS Packaging Materials - issue 6 (AA status) certificaat. Dit certificaat is van toepassing op verpakkingen die direct of indirect in contact komen met levensmiddelen. U heeft daarom de zekerheid dat de producten die wij leveren voldoen aan de hoge eisen van het British Retail Consortium Global Standard.

Lees meer over onze certificeringen