Menu

Over Vrijdag Premium Printing

'Alles onder één dak op het gebied van drukwerk en maatwerk verpakkingen van de hoogste kwaliteit'

Vrijdag Premium Printing staat bekend om zijn prachtige labels & luxe verpakkingen voorzien van speciale drukwerk effecten. We produceren uitsluitend voor de B2B-industrie en klanten weten ons te vinden als ze op zoek zijn naar een duurzame verpakking met 'wow' factor. Dit komt tot stand door het vakmanschap van onze medewerkers in combinatie met een modern machinepark. Consumenten houden ervan!  

Bij Vrijdag Premium Printing geven we elke verpakking de professionele en deskundige aandacht die het verdient. We delen ook graag onze kennis en knowhow om uw merk te helpen uw doelen te bereiken. 

 

De Kernwaarden van Vrijdag

SAMEN WERKEN - Wij staan samen sterk, samen zijn we één
Alleen door samen te werken kan Vrijdag volledig in haar kracht staan. Elke medewerker voelt dat hij of zij een schakel in het proces is en dat de ketting zo sterk is als de zwakste schakel. Door de individuele kwaliteiten te bundelen zijn wij in staat om efficiënt te produceren. Samen leveren wij onderscheidende producten van hoge kwaliteit. Samen werken is leuker.

VERTROUWEN - Wij hebben vertrouwen in ons vakmanschap, onze collega’s en in onze organisatie
Binnen Vrijdag geven en ontvangen we vertrouwen van elkaar. Wij tonen respect naar elkaar en nemen de ander serieus. We gaan ervan uit dat iedereen binnen Vrijdag de juiste intentie heeft waarmee diegene in staat is om zelfstandig keuzes te maken binnen zijn of haar rol. We rekenen erop dat iedereen doet wat hij zegt en daar naar handelt. Wij mogen leren van onze fouten.

ONDERSCHEIDEND - Wij durven anders te zijn
Binnen Vrijdag kan er door de expertise van onze medewerkers gedacht worden in mogelijkheden. We laten ons graag uitdagen en zijn flexibel. Bij de Vrijdag familie is er ruimte om te pionieren, waardoor we met lef en passie tot creatieve oplossingen komen. We stellen hoge eisen aan het leveren van kwaliteit. We combineren ambacht met hedendaagse technologie en hebben oog voor duurzaamheid.

EIGENAARSCHAP - Wij voelen en nemen onze verantwoordelijkheid
Binnen Vrijdag neemt elke medewerker de verantwoordelijkheid voor het uitvoeren van de activiteiten en taken die bij zijn of haar rol en opdracht past. Medewerkers worden gestimuleerd zich te ontwikkelen, waarbij de doelen van de organisatie samenkomen met de ambities van de medewerker. Iedereen binnen Vrijdag weet, voor het goed uitvoeren van zijn vak, wat de wensen en eisen zijn van de (in- en externe) klant. Proactief initiatieven nemen om verbeteringen door te voeren hoort hierbij.


Hofleverancier sinds 2005

Sinds 2005 mag Vrijdag Premium Printing zich 'Bij Koninklijke Beschikking' hofleverancier noemen. Een eretitel en hoogstaand kwaliteitskeurmerk. Vrijdag Premium Printing is enorm trots het predicaat hofleverancier toegekend te hebben gekregen. Nederlandse ondernemingen die in aanmerking komen voor het predicaat Hofleverancier moeten aan de volgende eisen voldoen:

  • Onberispelijke bedrijfsvoering
  • Tenminste 100 jaar bestaan
  • Onbesproken gedrag
  • Financiële kerncijfers over de afgelopen 5 jaar
  • Duidelijke ontstaansgeschiedenis
  • Een zeer belangrijke positie in hun regio

 

Algemene informatie

Bedrijfstak: Gespecialiseerd Verpakkingsbedrijf en Drukkerij

Bedrijfsgrootte: 115 medewerkers

Type onderneming: Particuliere onderneming

Opgericht in: 1905

Producten: Adventskalenders, Bodem- dekseldozen, Scharnierdozen, Tweedelige dozen, Schuifdozen, Klepdozen, Luxe Verzenddozen, Flesverpakkingen, Vouwkartonnage, Maatwerk Verpakkingen, Speelkaarten, Albumhoezen, Labels emn Hangtags, Sigarenbandjes, Natlijm etiketten, Zelfklevende etiketten, Sleeves, Interieurs, Inpakpapieren.

Drukwerk technieken: Offset Drukwerk, Vellen Diepdruk, Pregen, Foliedruk, Bronzen, Sparkling Mineral Powder, Lakken, Vernissen, Lamineren, Precisie stansen, Doming en Beveiligd drukwerk.

Marktsegmenten: Chocolade, Beauty en Wellness, Gezondheid, Parfum, Chocolade, Dranken, Koffie en Thee, Tabak, Sieraden, Mode, Kaarsen en Huisparfums, Elektronica, Games, Seizoen en Thema, Promotioneel.

 
Bekijk onze veelgestelde vragen