Menu

Tabak

'Onderscheid uzelf van de concurrentie'

Prachtig bedrukte tabaksverpakkingen
Wanneer u op zoek bent naar stijlvol en uniek bedrukte verpakkingen voor uw tabaksmerk, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren prachtige verpakkingsoplossingen met de mooiste bedrukking. Dit kunnen (kraft) papieren of hardkartonnen geschenk- en promotie verpakkingen zijn voor tabak, sigaren, sigaretten, sigarenbandjes, etiketten en labels. 

Alles draait om beleving
Originele verpakkingen zijn eyecatchers en vergroten het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrentie. Vooral bij tabak is de presentatie van een merk en beleving erg belangrijk. Alles heeft invloed op de belevingswaarde. Het is belangrijk dat klanten een positieve beleving bij uw merk hebben. We bieden u functionele en strakke verpakkingsoplossingen, gedrukt in door u gewenste look en feel die uw merk versterken laat opvallen in de massa.

Kleine greep uit de merken waarvoor wij mogen werken 

Opus X
San Cristobal  
Sobranie
Cohiba
De Los Reyes Cigars
Dunhill
Perdomo
Montecristo
Nobel Petit

Verpakkingsoplossingen ideaal voor tabaksproducten

  • Sigarenbandjes
  • Schanierdozen
  • Klepdozen
  • Verpakkingen van vouwkarton
  • Tweedelige dozen
  • Schuifdozen
  • Massief kartonnen promotieverpakkingen
  • Geschenkverpakkingen
  • Bedrukte kartonnen sleeves
  • Interieurs en inlays

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Is het belangrijk dat uw tabaksproducten veilig verpakt moeten worden? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakt interieur of inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van uw merk en product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of wel merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw sigaren of tabak? Of wilt u graag uw huidige merkverpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw product zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Merkbescherming dankzij een NFC-chip

Willen uw klanten zeker weten dat ze een origineel merkverpakking in handen hebben? Voeg dan een NFC-chip toe aan uw merkverpakking of etiket. De NFC-chip is zo dun en licht dat deze onzichtbaar in een verpakking of label kan worden geïntegreerd, zonder dat dit het verpakkingsontwerp verstoort.

Lees meer