Menu

Precisie Stansen

'Onderschat de kracht van de stans niet. Een uitsnede in het ontwerp zorgt voor een andere kijk op het drukwerk'

De techniek stansen
Met de stanstechniek worden vormen uit papier en karton gedrukt door middel van een snijdende stempel. Het product dat eruit wordt gestanst, is het eindproduct. Dit maakt dat de techniek stansen altijd als laatste productiestap, na het drukken en veredelen, wordt ingezet.

Precisie stansen
Vrijdag Premium Printing beschikt over verschillende machines die papier en karton in speciale gedetailleerde vormen kunnen stansen en rillen. Onze stansvormen zijn van hoge kwaliteit met gegarandeerde precisie. We zijn in staat grote volumes te verwerken waarbij de kwaliteit en precisie consistent blijven.

'Gestanste verpakkingen met unieke vorm vallen beter op bij uw klanten'

Verpakkingen stansen
Door onze moderne stansmachines kunnen wij in zeer korte tijd grote hoeveelheden stanswerk verwerken, die tot nieuwe luxe verpakkingen worden afgewerkt. Vrijdag Premium Printing heeft een eigen assemblage afdeling. Naast offset drukken, veredelen, stansen en rillen zijn wij in staat zowel eenvoudige als ook uiterst complexe verpakkingen samen te stellen. 

Drukwerk laten stansen
Indien u speciale wensen heeft met betrekking tot uw ontwerp of verpakking, dan kunnen wij door middel van stanswerk de juiste vorm voor u fabriceren en assembleren. Vrijdag Premium Printing produceert onder anderen luxe duurzame kartonnen verpakkingen, vouwkarton, massief karton, sigarenbandjes, halsetiketten en collerettes (neklabels voor flessen).

Terug naar overzicht technieken

Vragen over precisie stansen?

Heeft u vragen over de techniek precisie stansen? Op zoek naar deskundig bedrukkingsadvies voor nieuwe of bestaande productverpakkingen? Heeft u vragen over de speciale drukwerk effecten en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Naar Contactformulier