Menu

Seizoen en Thema

'Verpakkingen die feestelijke momenten nog mooier en onvergetelijk maken'

Stijlvol bedrukte themaverpakkingen maken hét verschil
Het wordt steeds populairder: verpakkingen die inspelen op seizoenen, thema's en feestdagen. Een wisselende collectie, een tijdelijk product of een limited edition verpakking geeft uw assortiment een enorme boost en stimuleert de verkoop. Consumenten willen namelijk continue verrast worden. Voor prachtige verpakkingsoplossingen bedrukt volgens de laatste trends, bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! 

Jaar na jaar zien wij de vraag naar unieke sfeer verpakkingen toenemen
Als organisatie is het slim om in te spelen op deze trend. Wilt u ook een seizoen-, thema of feestdag verpakking op de markt brengen, hieronder vindt u een overzicht van de meest populaire categorieën:

  • Voorjaar, Zomer, Herfst en Winter
  • Pasen, Christmas / Kerst, Oud en Nieuw
  • Valentijnsdag, Carnaval, Sinterklaas
  • Koningsdag, Oranje, EK, WK
  • Moederdag, Vaderdag
  • Huwelijk, Getrouwd, Relatie, Verkering
  • Zwanger, Geboorte, Doop, Communie
  • Jubileum, Verjaardag, Abraham en Sarah 
  • Thanksgiving en Halloween

Sfeerverpakkingen met betrouwbare en professionele uitstraling
Een bijzondere sfeerverpakking kan het eerste contact zijn, dat de consument met uw merk heeft. Het is daarom extra van belang dat men een positieve ervaring heeft. Onder andere dankzij een unieke bedrukking zal uw merkverpakking zal opvallen in de massa.

Kleine greep uit onze klanten

Lindt & Sprüngli
Omnom Chocolate Reykjavík
Bijenkorf
LOCOletter

We leveren verpakkingen voor elk thema en seizoen
Al onze verpakkingen, etiketten, labels, interieurs, inlays en sleeves kunnen bedrukt worden in de door uw gewenste seizoen-, thema of feestsfeer.

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Is het belangrijk dat uw producten veilig verpakt moeten worden? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakt interieur of inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u deze bedrukt hebben, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van een product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking waarbij het seizoen, thema of feestdag centraal staat? Wilt u graag uw huidige verpakking restylen met nieuw artwork? Wilt u inspelen op de actuele trends, maar weet u niet welke bedrukking het beste bedrukking bij uw merk past? Onze specialisten kunnen u helpen!


 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Ontdek onze speciale drukwerk effecten!

Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een verpakking verhoogt de attentiewaarde. Er kunnen meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan gedrukte metallics, Spot-UV, Glitter parelmoer, 3D relief effecten, mat en glans of microstructuren. 

Laat u inspireren