Menu

Kaarsen en Huisparfums

'De verpakking is een unieke marketingkans'

Prachtig bedrukte verpakkingen voor kaarsen en huisgeuren
Wanneer u op zoek bent naar stijlvol en uniek bedrukte verpakkingen voor uw kaarsen, huisgeuren of diffusers, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren prachtige verpakkingsoplossingen waarvan ieders hart sneller van gaat kloppen. Dit kunnen verpakkingen zijn voor geurkaarsen, theelichten, sfeerlichten, geurdiffusers, parfumbranders, huisparfums, geurglazen, geurstokjes, roomsprays, auto geuren, geurzakjes, aroma sets, wierookstokjes, geurchips en geur oliën.

Om zowel de offline als de online verkoop te verhogen, is een sprekende verpakking essentieel
De markt van geurkaarsen en huisgeuren is ongekend populair. Het aanbod van interieurgeuren is groeienden en daarom is het noodzaak dat een kaarsen en geuren verpakking goed opvalt. De verpakking is een unieke marketingkans! Niet alleen voor in de winkel maar ook voor online is het belangrijk dat de verpakking een merk en verhaal goed communiceert. Dit zal de online verkopen doen verhogen.

Kleine greep uit de klanten

Marie-Stella-Maris - Home
Scotch & Soda - Barfly collection
HOOG.design
Genai
STRONG ROOTZ by Hans Kuijten

Verpakkingsoplossingen ideaal voor kaarsen en huisgeuren

  • Bodem en deksel dozen
  • Tweedelige dozen
  • Massief kartonnen geschenkdozen
  • Vouwkartonnages
  • Schuifdozen
  • Bedrukte kartonnen sleeves
  • Sample doosjes

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Is het belangrijk dat uw producten veilig verpakt moeten worden? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakt interieur of inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van uw merk en product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of wel merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw producten? Of wilt u graag uw huidige verpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw product zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Merkbescherming dankzij een NFC-chip

Willen uw klanten zeker weten dat ze een origineel merkverpakking in handen hebben? Voeg dan een NFC-chip toe aan uw merkverpakking of etiket. De NFC-chip is zo dun en licht dat deze onzichtbaar in een verpakking of label kan worden geïntegreerd, zonder dat dit het verpakkingsontwerp verstoort.

Lees meer