Menu
Glitter parelmoer

Glitter parelmoer

Glitters en sprankeling, wie houdt er nou niet van? De consument is er dol op! Door lichtinval komt de diepte en intensiteit van het gebruikte poeder goed naar voren. Het is betoverend. Glitter parelmoer op een verpakking of etiket is een absolute meerwaarde.
Lees meer
Spot UV

Spot UV

Spot UV is een laklaag met extreme glans en het kan een geweldige manier zijn om nadruk te leggen op bepaalde delen van het drukwerk. Zeer geschikt om logo’s, teksten, icoontjes of delen van een afbeelding te accentueren.
Lees meer

Verguld klassiek goud, zilver, brons en koper

Goud, zilver, brons en koper hebben aantrekkingskracht op bijna iedereen. Dat de magie van vergulde metaaltinten ook op verpakkingen en etiketten terug te vinden is, is niet meer dan logisch. Gedrukte authentieke metaaltinten zorgen voor meerwaarde en charme.
Lees meer
Metallics in felle kleuren

Metallics in felle kleuren

Bij metallic kleuren denken de meeste mensen direct aan de klassieke metaalkleuren zoals goud, zilver, brons en koper, maar tegenwoordig is het ook mogelijk om felle uitgesproken (minder natuurlijke) kleuren te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan CMYK en PMS metallic kleuren.
Lees meer
Metallic folie

Metallic folie

Een catchy effect, een glimmend spiegelend laagje folie, meestal gedrukt om een metaalachtige look na te boosten. Hoe glanzender de folie, hoe beter de metallic folie licht reflecteert.
Lees meer
Drukken zonder inkt

Drukken zonder inkt

Drukken zonder inkt klinkt onwerkelijk, maar het is zeker mogelijk. Door alleen reliëf toe te voegen aan papier of karton verschijnt er een voelbare en zichtbare afbeelding of tekst. Het reliëf is driedimensionaal en speelt met lichtinval, schaduwen, texturen en de positie van de kijker.
Lees meer
Microstructuren

Microstructuren

Microstructuur effecten drukken door middel van lak. Bij het lakken wordt er een laagje lak op drukwerk aangebracht en afhankelijk van het gekozen patroon/structuur en type lak ontwikkelt zich een bepaalt effect.
Lees meer
3D Reliëf

3D Reliëf

Driedimensionale (3D) effecten vergroten de aantrekkingskracht van uw verpakking. Zowel de visuele aantrekkingskracht als de tast beïnvloeden de beleving en indruk van een product en merk.
Lees meer
Mat en glans

Mat en glans

Matte en glanzende effecten spelen niet alleen met de ogen, het creëert ook textuur. De subtiele zachtheid van het matte effect, gecombineerd met de reflecterende hoogglans voegt meteen een interessante “look & feel” meerwaarde toe aan product presentaties.
Lees meer
Soft touch

Soft touch

De fluweelzachte textuur van Soft touch stimuleert de nieuwsgierigheid van aanraking. De matte look zorgt voor een luxe uitstraling en laat een blijvende indruk achter bij degenen die het aanraken.
Lees meer
Holografische folie

Holografische folie

Holografische folie geeft een 2D patroon of 3D beeld weer op folie. Hoe groter een hologram, hoe meer lichtinval, reflectie en hoe 'ruimtelijker' het effect.
Lees meer
Parelmoer folie

Parelmoer folie

Parelmoer folie genereert in combinatie met papier of karton een dromerige, zachte glamour look. Parelmoer folies kunnen transparant of licht doorschijnend zijn en hebben een glanzend pareleffect bij gebruik op wit papier.
Lees meer
Fluor- en neon kleuren

Fluor- en neon kleuren

Maak met neon een weergaloze indruk! De fluorescerende (neon) kleuren zijn super helder omdat ze pigmenten bevatten die ultraviolet licht absorberen dat vervolgens weer terugkaatst.
Lees meer