Menu

Games

'Alleen al het uitpakken van de verpakking is een genot!'

Aantrekkelijke speelgoed- en game verpakkingen
Wanneer u op zoek bent naar waanzinnig mooie speelgoed- en game verpakkingsoplossingen, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren functionele, op maat gemaakte spelverpakkingen voor kaartspellen, bordspellen, educatieve spellen maar ook box-art verpakkingen voor video games, pc-games, xbox-one games, consolegames of smart-games. Alles wordt bedrukt in de door u gewenste look en feel. Of het nu gaat om een Limited Edition of Collector’s Edition onze speciale drukwerk effecten zullen uw spelverpakking tot hun recht laten komen.

De juiste spelverpakking brengt het speelgoed tot leven
Een verpakking is een verlengstuk van uw merk. Het moet verleiden en opvallen in de massa. In het allermooiste geval, wil de consument de verpakking zelfs bewaren omdat ie zo mooi is. Niet alleen de verpakking zelf maar ook de uitpak beleving of de unboxing-ervaring is belangrijk. Deze zorgt vooral bij games en spellen dat de consument enthousiast wordt over het spel.

Kleine greep uit onze klanten

VXD International (Vertex GmbH)
RIOT GAMES
Cook and Becker

Verpakkingsoplossingen ideaal voor spellen

  • Massief kartonnen geschenkdozen (evt. in combinatie met vouwkartonnage)
  • Tweedelige dozen
  • Bodem Deksel dozen
  • Luxe bedrukte vouwkartonnages
  • Scharnierdozen
  • Schuifdozen
  • Bedrukte kartonnen sleeves
  • (Bedrukte) interieurs en inlays
  • Beveiligd drukwerk tegen fraude en namaak van uw verpakking

Hoogwaardige bedrukking zorgt voor een echte wow-factor
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Voor de echte game verzamelaar is ook het uiterlijk van de verpakking belangrijk. Vooral wanneer er bijzondere (drukwerk) afwerkingen aan toe gevoegd is. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een spelverpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Voor een optimale spelpresentatie is het interieur van de verpakking erg belangrijk. Het interieur kan eventueel de verschillende onderdelen van het spel (zoals handleidingen en kaarten) goed geordend houden. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie, maar bij spellen wordt hier door merken vaker gekozen voor sfeerbeelden of illustraties. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw spelverpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van een (spel of game) product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
We bieden u betrouwbare, op maat gemaakte speelgoeddozen gemaakt van hoogwaardige materialen en levendige bedrukkingsopties.  Wanneer u een verpakking vasthoudt die gemaakt is door vrijdag Premium Printing, voelt u dat u met een hoog kwalitatief product te maken hebt. Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw spel of game? Bent u op zoek naar een unique limited edion verpakking of wilt u een collector edition verpakking op de markt brengen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Merkbescherming dankzij een NFC-chip

Willen uw klanten zeker weten dat ze een origineel merkverpakking in handen hebben? Voeg dan een NFC-chip toe aan uw merkverpakking of etiket. De NFC-chip is zo dun en licht dat deze onzichtbaar in een verpakking of label kan worden geïntegreerd, zonder dat dit het verpakkingsontwerp verstoort.

Lees meer