Menu

Offsetdruk

'Vellen offsetdruk is perfect te combineren met al onze bijzondere afwerkingstechnieken'

Offset drukken
Offsetdruk is een van de meest gebruikte druktechnieken ter wereld. Deze techniek wordt ook wel vlakdruk genoemd. Wereldwijd wordt ongeveer twee derde van al het drukwerk in offset uitgevoerd. Er zijn twee type offset drukmachines; rotatieoffset, waarbij de aanvoer van papier van een rol komt, en vellenoffset. Bij Vrijdag Premium Printing werken we met vellenoffset. Bij vellenoffset voert de pers het papier vel voor vel door. Het kan grote hoeveelheden vellen papier per uur verwerken.

Voordelen vellenoffset drukken

  • De mogelijkheden van onze vellenoffset persen zijn vrijwel eindeloos
  • Nagenoeg alle papier- en karton soorten met een grote diversiteit aan grams gewichten zijn geschikt en elke afwerking is mogelijk.
  • Er kan gedrukt worden op papier vanaf 60 gr/m2 tot en met karton van 500 gr/m2 met diktes van 0,05 mm tot 0,8 mm
  • De mogelijkheden voor het gebruik van PMS kleuren zijn onbeperkt
  • Ook zilver en goudinkt behoren tot de mogelijkheden

Vellenoffset combineren met veredelingstechnieken
Gedrukte vellen laten zich perfect combineren met veredelingstechnieken. Vrijdag Premium Printing biedt u een breed scala aan bijzondere en luxe afwerkingstechnieken. De veredelingstechnieken laten uw ontwerp nog beter opvallen en maken een product nog mooier.

Terug naar overzicht technieken

Vragen over offset drukken?

Heeft u vragen over vellenoffset drukken? Bent u op zoek naar deskundig advies voor nieuwe of bestaande productverpakkingen? Neem gerust contact met ons op. Op alle vragen, hebben wij een deskundig antwoord!

Naar Contactformulier