Menu

Parfum

'Bij een onderscheidende luxe parfum hoort een idem dito verpakking'

Klanten waarderen mooie en luxe parfum verpakkingen
Wanneer u op zoek bent naar een aantrekkelijke en verleidelijke verpakkingen voor uw parfum, eau de toilet, eau de parfum of eau de cologne, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren prachtig bedrukte verpakkingsoplossingen waarvan het hart van een parfum liefhebber sneller gaat kloppen.

Dit kunnen verpakkingen zijn voor zowél grote als kleine parfumflesjes, geurflesjes, parfum sprayflesjes, parfum verstuivers, parfum testflesjes, sampleflesjes of flesjes met afwijkende formaten of limited editions. Vooral bij parfum waardeert de consument een mooie en luxe parfum verpakking, die vaak als pronkstuk bewaard wordt.

Een sprekende verpakking versterkt online en offline verkopen
Een van de belangrijkste voordelen van het kopen van parfum in een fysieke winkel is, het kunnen ruiken van geuren en vasthouden van een verpakking. Toch zien we steeds meer, dat consumenten hun parfum aankopen via een webshop. Dit zorgt ervoor dat de verpakking een prominetere rol is gaan spelen als marketingtool. Het belangrijk dat de kenmerken van de geur weerspiegeld worden in de parfum verpakking. De bedrukking, vorm van de verpakking en look en feel moeten de geur goed presenteren.

Kleine greep uit de merken

Barfly (Scotch & Soda)
Salle Privee
YVRA 1958
Kenkô
Baruti Perfumes
Dstrezzed
Joost la Housse - ARTISAN FRAGRANCE

Verpakkingsoplossingen ideaal voor parfums en geuren producten

  • Sleeves
  • Massief kartonnen tweedelige doos
  • Bodem & deksel dozen 
  • Vouwkartonnages 
  • Schuifdozen
  • Sample doosjes

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Vooral bij parfum is het van belang dat de producten veilig verpakt worden. De parfum mag natuurlijk niet lekken of breken. Daarom raden we onze klanten altijd aan om voor op maat gemaakte interieuren en inlays te kiezen. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van uw merk en product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of wel merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw parfum of geurenlijn? Of wilt u graag uw huidige merkverpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw parfum zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Merkbescherming dankzij een NFC-chip

Willen uw klanten zeker weten dat ze een origineel merkverpakking in handen hebben? Voeg dan een NFC-chip toe aan uw merkverpakking of etiket. De NFC-chip is zo dun en licht dat deze onzichtbaar in een verpakking of label kan worden geïntegreerd, zonder dat dit het verpakkingsontwerp verstoort.

Lees meer