Menu

Gezondheid

'Top kwaliteit verpakkingen met onderscheidende merkuitstraling, koopt u bij Vrijdag Premium Printing'

Verpakkingen voor innerlijke en uiterlijke gezondheidsverzorging
Wanneer u op zoek bent naar stijlvol bedrukte verpakkingen voor uw gezondheidsproduct, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! We leveren prachtig bedrukte verpakkingsoplossingen voor producten die gerelateerd zijn aan innerlijke en uiterlijke gezondheid. Luxe verpakkingen voor lichaams-, haar-, gezicht- en gebitsverzorging. Denk bijvoorvoorbeeld aan:

 • Verpakkingen voor vitaminen, mineralen, voedingssuplementen en kruidenmengels
 • Verpakkingen voor maaltijdvervangers en sportvoeding
 • Verpakkingen voor huidverzorging zoals facial massage- en cleaningsets, luxe gezichtsbehandelingen, antrimpel behandelingen, bodywraps, tatoo huidverzorgingsets
 • Verpakkingen voor haarverzorging zoals scheer- en ontharingsproducten, baardverzorgingsets, ontharingssets, waxing kits of wax producten of  professionele kappersproducten 
 • Verpakkingen voor tandheelkundige gebitsverzorging of mondhygiëne zoals beugels en spalken, tanden reiniging of whiteningsets
 • Verpakkingen voor hand- en voetverzorging zoals manicuresets, pedicuresets, voetmassage apparaten
 • Verpakkingen voor detox kuren / behandelinge, wellness pakketen, luxe sappen of groenteshot proefboxen, premium ontgiftings- en reinigingsproducten

Verpakkingen met betrouwbare en professionele uitstraling
Het is belangrijk dat klanten een positieve ervaring met uw merk hebben. De verpakking speelt daar een belangrijke rol in. We bieden u functionele en strakke verpakkingsoplossingen voor gezondheidsproducten aan waarbij het product niet alleen veilig verpakt wordt, maar waarbij uw merkverpakking ook zal opvallen in de massa.

Kleine greep uit onze klanten

Vitaily Supplements
Tootsee - smile improvement

Verpakkingsoplossingen ideaal voor gezondheids producten

 • Massief kartonnen geschenkdozen (evt. in combinatie met vouwkartonnage)
 • Luxe bedrukte vouwkartonnages
 • Scharnierdozen
 • Schuifdozen
 • Bedrukte kartonnen sleeves
 • (Bedrukte) interieurs en inlays
 • Beveiligd drukwerk tegen fraude en namaak van uw verpakking

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Vooral bij gezondheidsproducten is het van belang dat de producten veilig verpakt worden. Daarom verzorgen we op maat gemaakte interieuren en inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van een product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw gezondheids- of verzorgingsproduct? Of wilt u graag uw huidige verpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw product zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Ontdek onze speciale drukwerk effecten!

Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een verpakking verhoogt de attentiewaarde. Er kunnen meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan gedrukte metallics, Spot-UV, Glitter parelmoer, 3D relief effecten, mat en glans of microstructuren. 

Laat u inspireren