Menu

Beveiligd drukwerk

Een onderdeel dat ook bij Vrijdag Premium Printing steeds meer aandacht krijgt is het realiseren van beveiligd drukwerk. Door toenemende vraag vanuit de markt hebben wij ons verdiept in de mogelijkheden van beveiligd drukwerk en kunnen dit dan ook aanbieden aan onze klanten. Zoals u van ons kunt en mag verwachten is beveiligd drukwerk van Vrijdag Premium Printing ook écht beveiligd en hebben wij bewezen oplossingen ontwikkeld die uw drukwerk beveiligen tegen bijvoorbeeld illegale kopieën en andere fraude.

Waarom drukwerk beveiligen?

Wereldwijd wordt voor tientallen miljarden euro's aan merkartikelen nagemaakt. Een groot probleem, zeker voor de fabrikant. Niet alleen wordt omzet misgelopen, de namaak producten zijn soms niet van echt te onderscheiden. De consument is dus in de veronderstelling dat een origineel product wordt gekocht dat na aankoop hoogstwaarschijnlijk niet aan de hoge verwachtingen voldoet. De fabrikant wordt hierop aangekeken, maar staat in feite machteloos in deze situatie. Ondanks het strafbaar stellen van het namaken van merkartikelen blijkt hierin nog steeds veel handel te zijn. Er moet dus naar oplossingen gezocht worden.

Beveiligd drukwerk door Vrijdag Premium Printing

Een oplossing is het beveiligen van drukwerk en artikelen met unieke identificatiemogelijkheden. Dankzij de veredelingstechnieken die worden toegepast bij Vrijdag Premium Printing kunnen wij zorgen voor een verpakking die dusdanig uniek is, dat deze niet interessant is om nagemaakt te worden door derden. Een groot deel van deze beveiliging is verborgen aangebracht en wij laten u in een persoonlijk gesprek graag de mogelijkheden zien. Bekijk meer innovaties en creaties van Vrijdag Premium Printing.

Ook onze medewerkers zijn actief in het bedenken van oplossingen op het gebied van beveiligd drukwerk, duurzame verpakkingeninnovatieve verpakkingen en wij zijn dan ook trots op ons constant innoverende team van medewerkers. Ook met u denken wij graag mee over de mogelijkheid uw drukwerk te beveiligen. Wij maken graag een afspraak met u!

Vrijdag Premium Printing beschermt uw producten tegen namaak!