Menu

Promotioneel

'Gebruik promotie verpakkingen bij de introductie van (nieuwe) producten.'

Presenteer uw merk op de manier zoals u dat wenst
Bent u op zoek naar een promotie verpakking die aansluit bij uw merk, product of service? Op zoek naar een relatiegeschenk verpakking? Dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres. We leveren prachtig bedrukte promotieverpakkingen, op maat gemaakt en naar wens bedrukt, voorzien van één of meerdere bijzondere speciale drukwerk effecten. 

'Op zoek naar een promo verpakking die uw accountmanagers kan ondersteunen?'


Mooie verpakkingen met sterke merkidentiteit
Een goede verpakking is een belangrijk communicatiemiddel. Het zal een merk verder versterken en zorgen dat uw klanten een positieve en blijvend herinneren. Een verpakking met een sterke merkidentiteit creëert een uniek presentatiemoment en laat uw merk sterk, relevant, onderscheidend en geloofwaardig over komen. Promotionele verpakkingen kunnen voor verschillende doeleinde worden ingezet. Het kan gaan om een presentatie box met daarin uw assortiment producten, het kan gebruikt worden voor tijdelijke acties, een relatiegeschenk of een box met daarin stalen om uw sales team ondersteunen. Een ding is zeker: Een mooie en aantrekkelijke verpakking blijft langer op een bureau liggen als promo. 

Kleine greep uit onze klanten

Merck
Iggesund
Saueressig
Siegwerk
ProCigar

Voordelen van promotieverpakking

 • IJzersterke presentatie en verkoop tool
 • Luxe presentatie van uw producten
 • Vergroot uw naamsbekendheid
 • Ideaal voor tijdelijke promoties
 • Waardering voor trouwe zakenrelaties
 • All-over te bedrukken aan binnen- en buitenzijde
 • Voorzien van bijzondere drukwerk effecten
 • Leverbaar met interieur en sleeve
 • Zijn kant-en-klaar direct te vullen
 • Materialen zijn recyclebaar
 • Geproduceerd in Nederland

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer uw promotieverpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Het draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten). Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van uw promo verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Vooral bij promotionele verpakkingen is de presentatie van de producten in de verpakking vaak op maat gemaakt. Door op maat gemaakte interieuren en inlays maakt u een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Deze interieuren en inlays kunnen ook geheel of gedeeltelijk bedrukt worden. Goed om te weten is dat de bedrukkingsruimte op een interieur of inlay vaak wordt gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw promotieverpakking te voorzien van een NFC-chip?
Dat kunnen we ook! Krijg meer inzicht over uw klanten door middel van een NFC-chip. NFC-chips kunnen naast merkbescherming ook worden ingezet voor data vergaring. Verkooppunten kunnen bijvoorbeeld bijhouden hoeveel van producten zijn verkocht en hoeveel er nog in het magazijn liggen. Merkeigenaren kunnen zien waar hun producten zich bevinden in de wereld. Wanneer een eindgebruiker naar een online pagina wordt geleid via de NFC-chip hebt u als merk eigenaar kans om in contact te komen met de eindgebruiker. Deze informatie kan waardevol zijn voor marketing en service doeleinde.

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe promotionele verpakking voor uw merk of product? Of wilt u graag uw huidige promo verpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke constructie de perfecte presentatie weergeeft? Onze specialisten kunnen u helpen!

  Vraag een consult aan 

Wij leveren voedselveilige verpakkingsmaterialen!

Vrijdag Premium Printing is in bezit van het BRCGS Packaging Materials - issue 6 (AA status) certificaat. Dit certificaat is van toepassing op verpakkingen die direct of indirect in contact komen met levensmiddelen. U heeft daarom de zekerheid dat de producten die wij leveren voldoen aan de hoge eisen van het British Retail Consortium Global Standard.

Lees meer over onze certificeringen

Ontdek onze speciale drukwerk effecten!

Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een verpakking verhoogt de attentiewaarde. Er kunnen meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan gedrukte metallics, Spot-UV, Glitter parelmoer, 3D relief effecten, mat en glans of microstructuren. 

Laat u inspireren