Menu

Koffie en Thee

'Sprankelende en luxe verpakkingen met uitstraling'

Koffie- en theeverpakkingen die het verdienen om in de spotlight te staan
Bent u op zoek naar waanzinnig mooie bedrukte koffie- of theeverpakkingen, dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres! Wij leveren functionele, op maat gemaakte en creatieve verpakkingen voor koffie- en theeproducten. Denk aan prachtig bedrukte papieren of kartonnen koffie verpakkingen, koffie dozen, koffiezakken, koffie etiketten, koffie labels of verpakkingen voor thee, thee geschenkverpakkingen, theedoosjes, luxe thee cadeau verpakkingen en thee gift sets en theeproeverij in luxe geschenkverpakking. Alles wordt bedrukt in de door u gewenste look en feel. 

Om zowel de offline als de online verkoop te verhogen, is een sprekende verpakking essentieel
Steeds vaker ontvangen we aanvragen van koffie- en thee merken voor het restylen van de verpakkingen. Tegenwoordig is het noodzaak dat een koffie of thee verpakking niet alleen opvalt in het schap, maar ook binnen de digitale omgeving van het internet. Consumenten bestellen namelijk steeds vaker hun koffie en thee producten online. Een goede verpakking gaat niet meer alleen over het vers houden van de bonen of theeblaadjes, een goede verpakking helpt u de merkpersoonlijkheid en verhaal te communiceren. Kies daarom voor een sprekende verpakking met uitstraling. Deze zal uw online verkopen doen verhogen.

Kleine greep uit onze klanten

Douwe Egberts L'OR koffie
Douwe Egberts Moccona koffie

Verpakkingen en etiketten oplossingen voor de koffie- en theemarkt

  • Massief kartonnen geschenkdozen
  • Luxe bedrukte vouwkartonnages
  • Natlijm etiketten
  • Kleine scharnierdoosjes
  • Wikkels en inpakpapier

Hoogwaardige bedrukking voor een ultieme uitstraling
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Het is dé manier om de aantrekkingskracht van uw merk te verhogen. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! Dit verhoogt de exclusiviteit en de uitstraling van de verpakking.

Duurzame materialen
Voor klanten die graag FSC-gecertificeerd papier of karton willen verwerken in hun verpakking; Vrijdag Premium Printing beschikt over een FSC-certificaat. Dit is papier en karton dat op een verantwoorde manier is geoogst. Daarnaast het ook mogelijk om te kiezen voor nieuw of gerecycled papier en karton. Denk aan massief karton (in verschillende diktes), Kraft karton, vouwkarton of gegolfd karton of papier. De materiaalkeuze hangt af uw verpakkingsontwerp, verpakkingsconstructie en bedrukking. Omdat de mogelijkheden eindeloos zijn, zal een van onze verpakkingsspecialisten u tijdens het gehele traject begeleiden.

Interieuren en inlays
Is het belangrijk dat uw producten veilig verpakt moeten worden? Dan kunt u kiezen voor een op maat gemaakt interieur of inlays. U maakt hiermee een professionele en hoogwaardige indruk op uw klanten. Wilt u een bedrukt interieur, dan is dat ook geen probleem. De bedrukkingsruimte op een interieur of inlay wordt vaak gebruikt voor productinformatie. Omdat iedere productverpakking anders is, is interieur is altijd maatwerk.

Wensen om uw verpakking te voorzien van merkbeveiliging?
Dat kunnen we ook! De waarde en exclusiviteit van uw merk en product bepaalt met mate de fraudegevoeligheid. Er zijn tal van redenen om een verpakking of etiket te voorzien van beveiligd drukwerk of wel merkbeveiliging. Vrijdag Premium Printing heeft de ervaring, specialistische kennis én juiste apparatuur in huis. We kunnen echtheidskenmerken - van heel eenvoudig tot zeer geavanceerd - aan te brengen in en op uw verpakking of etiket. Wilt u meer lezen over beveiligd drukwerk, klik dan hier

Onze specialisten helpen u van A tot Z
Hulp nodig bij het ontwikkelen van een nieuwe verpakking voor uw producten? Of wilt u graag uw huidige verpakking restylen of upgraden? Weet u niet welke verpakking bij uw product zou passen? Onze specialisten kunnen u helpen!

 Vraag een consult aan 

Wist u dat we ook mock-ups leveren?

Laat uw ontwerp visualiseren in de vorm van een fysiek model of 3D digitale mock-up. Dit geeft u de kans om verschillende aspecten van uw verpakkingsontwerp te analyseren. Vrijwel elk bedrijf kan profiteren van een prototype of 3D digitale mock-up.

Lees meer

Ontdek onze speciale drukwerk effecten!

Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een verpakking verhoogt de attentiewaarde. Er kunnen meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Denk bijvoorbeeld aan gedrukte metallics, Spot-UV, Glitter parelmoer, 3D relief effecten, mat en glans of microstructuren. 

Laat u inspireren