Menu

Diepzwart Drukken

'Als zwart echt zwart moet zijn'

Hoe zwart is jouw zwart?
Zwart is bij het drukken niet altijd zwart. Soms komt zwart bij drukwerk erg grijs en flets over. Het verschil tussen wat op uw scherm is te zien en de kleur zwart die gedrukt wordt kan erg groot zijn, maar hoe komt dat? Dit heeft vaak te maken met de instellingen in het opmaakprogramma.

Zwart is toch zwart?  100% zwart
Voor voller, diepzwart moet er een perfecte combinatie van vier kleuren zijn. Ons advies? Ga voor Cyan 50% Magenta 50% Yellow 50% Key 100% voor uw zwart vlak. Zo bereikt u een diepzwart waarvan de totale inktdekking 250% bedraagt. Gaat u hoger dan die 250%, dan is de kans groot dat het drukwerk gaat vlekken.

Speciaal diepzwart
Wilt u het nog dieper zwart, dan biedt Vrijdag Premium Printing met haar diepdrukpers een zeer intens zwart. Als zwart echt zwart moet zijn!

Klaar voor designs met prachtige, diepzwarte vlakken? Onze experts staan steeds voor u klaar!
Wij laten u heel graag de verschillende mogelijkheden zien.

Terug naar overzicht technieken

Vragen over Diepzwarte bedrukking?

Heeft u vragen over de diepzwart drukken? Bent u op zoek naar deskundig bedrukkingsadvies voor nieuwe of bestaande productverpakkingen? Heeft u vragen over welke speciale drukwerk effecten goed combineren en voor uw ontwerp zouden werken? Neem gerust contact met ons op.

Naar Contactformulier