Menu

Verzeker het succes van uw verpakking

Hoe denkt uw doelgroep echt over uw  verpakking of nieuw verpakkingsontwerp?

Maak kennis met de Desirability Scan
We bieden u de mogelijkheid om op een eenvoudige en betaalbare manier inzichten te krijgen over de begeerlijkheid van uw verpakking. We onderzoeken dit via een respons doelgroeponderzoek op wetenschappelijke basis! De Desirability Scan meet de onbewuste reactie van uw doelgroep op uw verpakking(sontwerp). Dit geeft u inzicht over hoe u verpakking bij uw doelgroep scoort op duurzaamheid, aantrekkelijkheid, onderscheidend vermogen en verkoopkracht. Deze informatie kan ontzettend waardevol en handig zijn!

'95% van het menselijk gedrag gaat geheel onbewust'


Hoe werkt het onbewuste brein

Slechts 5% van wat de mens doet en denkt, is bewust. Het bewustzijn werkt met reden, logica en wilskracht. Hierbij kunt u denken aan sommen uitrekenen, ingrediënten bedenken voor een recept of invullen van een vragenlijst. Dat zijn de simpele en eenvoudige dingen die iedereen in het dagelijks leven doet. De andere 95% van uw gedrag is geheel onbewust. Het onbewuste brein werkt met beelden en emoties. Uw onderbewustzijn zou u kunnen zien als een grote biologische supercomputer. Het regelt de ademhaling, bloeddruk, hoe u loopt, praat, beweegt, de hartslag, hoe u zich gedraagt en nog veel meer. Om er echt achter te komen wat uw doelgroep vindt van uw verpakking, is het meten van het onbewuste brein daarom veel interessanter dan het bewuste. 

Hoe meet de Desirabilty Scan de onbewuste reactie van een doelgroep?
Meer dan zeventig hersenonderzoeken en enkele duizenden hersenmetingen hebben bijgedragen aan een uniek algoritme dat de Desirability Scan ondersteund. Deze algoritmen zijn wetenschappelijk betrouwbaar. Het onderzoekt o.a. de snelheid waarmee een respondent het verband legt tussen een verpakking en ijkpunt: duurzaamheid, aantrekkelijkheid, onderscheidend vermogen en verkoopkracht. De Desirabilty Scan wordt geheel online afgenomen en onder tijdsdruk (wat het onbewuste activeert). 
We zorgen voor een goede afspiegeling van uw doelgroep en kunnen rapporteren over het potentiële succes van een nieuw verpakkingsontwerp.

'Waardevolle informatie die u niet wil missen.'


Wat kunt u laten meten?
Hoe begeerlijk is uw verpakking ten opzichte van twee andere verpakkingen? Hoe duurzaam, aantrekkelijk, onderscheidend of hoe verkoopbaar is uw verpakking ten opzichte van twee andere verpakkingen?

Vergelijk uw verpakking (of verpakkingsontwerp) met twee andere mogelijke verpakkingen (van uzelf / uw merk) of dat van een concurrent. Er zijn veel vergelijkingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Vergelijking van uw verpakking met twee verpakkingen van uw concurrenten
 • Vergelijking van uw huidige verpakking met twee mogelijke redesigns
 • Vergelijking van uw huidige verpakkingsvorm / constructie met twee andere vormen / constructies
 • Vergelijking van uw huidige verpakkingsdrukwerk effect met 2 andere drukwerkeffecten
 • Vergelijking van een verpakkingsconcept in drie verschillende uitvoeringen


Hoe werkt de Desirability Scan?
1. Upload een afbeelding van uw verpakking die u wilt testen en voor twee producten waarmee u wilt vergelijken (bijvoorbeeld alternatieve ontwerpen of concurrenten).
2. Selecteer op welke doelgroep u uw pakket wilt testen.
Kies uit:

 • Geslacht
 • Leeftijd
 • Land

3. Maak een account aan
4. Kies betaalmethode
5. Ontvang binnen 1 week de uitslagen van uw scan, resultaten weergegeven op een interactief dashboard. Ontvang daarnaast ook een volledig rapport in pdf-formaat.

'De kosten van deze scan zijn slechts € 2.500,-'

Voordelen van de Desirability Scan

 • Snel waardevolle informatie verkrijgen over de begeerlijkheid van uw verpakking
 • Zeer betaalbaar
 • Afgestemd op uw doelgroep
 • Geheel online te regelen
 • Gefocust op 4 belangrijke ijkpunten: duurzaamheid, aantrekkelijkheid, onderscheidend vermogen en verkoopkracht
 • Resultaten weergegeven op een interactief dashboard
 • U ontvangt ook een volledig rapport in pdf-formaat


U wilt meteen een Desirability Scan?
Dat kan! Klik op de onderstaande link.

      Start de Desirability Scan  

Vragen? Neem gerust contact met ons op!
Wilt u meer informatie over de Desirability Scan of wilt u ondersteuning bij een scan die u wilt maken, neem dan contact met ons op.

Vrijdag Premium Printing
+31(0)40 251 38 55
info@packadore.com

 

Blog overzicht