Menu

Bezoek Packadore tijdens de DDW 2022


Vrijdag Premium Printing is trots partner van Packadore Collective
Vrijdag Premium Printing werkt als collectief samen met SGK, Generous Minds, Neurensics, Kurz, Merck, Circulware responsibles en KIWA aan het ontwerpen en implementeren van zowel wenselijke als duurzame verpakkingsoplossingen, om merken te helpen echte impact te creëren, nu en in de toekomst.

Zet het in uw agenda! Dutch Design Week 22 t/m 30 oktober 2022

Dutch Design Week 2022
Van 22 tot en met 30 oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 100 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Packadore Collective is officeel partner of DDW - Embassy of Rethinking Plastic
Packadore is een collectief van gelijkgestemde experts vanuit de verpakkingsindustrie die de milieu-impact van de verpakkingsindustrie willen verminderen en zich inzetten voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Vrijdag Premium Printing is er trots op partner te zijn van Packadore Collective. Vrijdag Premium Printing gelooft in het ontwerpen van aantrekkelijke en duurzame verpakkingsoplossingen die waarde toe te voegen aan een merk en daardoor de prestatie te verhogen.

Sinds 2022 is Packadore officieel DDW partner of Embassy of Rethinking Plastic. Packadore vindt dat het hoog tijd is om onze kijk op plastics en hoe we er anders mee om kunnen gaan, te veranderen. Onder de titel ‘Inclusive’ combineren we concept/ontwerp/innovatie met consumenten neurowetenschappelijk onderzoek.  Tijdens Dutch Design Week 2022 nemen we u mee langs de vele mogelijkheden van het materiaal plastic. We zullen u inspireren hoe bedrijven invulling kunnen geven aan het thema Rethinking Plastic.


Waar kunt u Packadore vinden tijdens de DDW?
Packadore Collective exposeert op Dutch Design Week 2022 op Yksi Expo. Bij Yksi Expo, in het hart van dit evenement, kunt u zich verwonderen of verbazen over actuele thema’s zoals duurzaamheid, circulair ontwerpen en social design. Dit jaar onder de titel ‘Inclusive’ combineren we als Packadore concept/ontwerp/innovatie met consumenten neurowetenschappelijk onderzoek.

'Ook dit jaar is Packadore Collective weer aanwezig op de DDW!'

Locatie:
YKSI EXPO (gratis toegang)
Torenallee 22-04 (Strijp-S)
5617 BD Eindhoven
Nederland

Blog overzicht