Menu

Bezoek Packadore tijdens de DDW 2021

Dutch Design Week 2021
Van 16 tot en met 24 oktober vindt in Eindhoven de negendaagse Dutch Design Week (DDW) plaats. Het grootste designevenement van Noord-Europa presenteert werk en concepten van ruim 2000 ontwerpers aan meer dan 350.000 bezoekers uit binnen- en buitenland. Verspreid over zo’n 100 locaties door de hele stad, organiseert en faciliteert DDW onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en festiviteiten.

Ontwerp van de toekomst en de toekomst van ontwerp
Packadore is een collectief van gelijkgestemde experts in de verpakkingsindustrie die de milieu-impact van de verpakkingsindustrie willen verminderen en zich inzetten voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. Vrijdag Premium Printing is er trots op partner te zijn van Packadore Collective en we geloven in het ontwerpen van meer aanlokkelijke verpakkingsoplossingen door waarde toe te voegen aan merken en daardoor de prestaties te verhogen. Samen kunnen we nieuwe commerciële kansen creëren voor investeringen in duurzaamheid. De combinatie van duurzame en wenselijke verpakkingen noemen wij: ‘temptainability’.

Bezoek Packadore tijdens de DDW 2021
Packadore Collectives exposeert op Dutch Design Week 2021 op Yksi Expo. Bij Yksi Expo, in het hart van dit evenement, kunt u zich verwonderen of verbazen over actuele thema’s zoals duurzaamheid, circulair ontwerpen en social design. Dit jaar onder de titel ‘Insights into human decision making’ combineren we als Packadore concept/ontwerp/innovatie met consumenten neurowetenschappelijk onderzoek.

Price PackChecker & Sustainability PackChecker
Ontdek de Feel-Good Price PackChecker waarmee u consumentengedrag nauwkeurig kunt voorspellen met behulp van zowel bewuste als onbewuste hersenreacties. En maak kennis met onze Sustainability PackChecker waarmee u gekwantificeerd inzicht krijgt in mogelijkheden om de CO2-voetafdruk van uw verpakkingen te verkleinen.

Zet het op de kalender --> 16-24 okt! We hopen u te zien.

YKSI EXPO (gratis toegang)
Torenallee 22-04 (Strijp-S)
5617 BD Eindhoven
Nederland

 

Blog overzicht