Menu

Luxe verpakkingen

Heeft u een luxe verpakking nodig, bijvoorbeeld een verpakking voor uw lifestyle product of een luxe parfumverpakking? Vrijdag Premium Printing is een premium printing drukkerij, gevestigd in Eindhoven. U vindt bij ons alles wat u nodig heeft om uw product een luxe uitstraling te geven door middel van de verpakking. Uiteraard verzorgen wij hierin het gehele proces van het ontwerp tot realisatie van uw verpakking en denken wij ook graag met u mee voor de extra meerwaarde die uw product nodig heeft qua verpakking.

Verpakking is een belangrijk aspect om uw klant een goed gevoel te geven over zijn/haar aankoop. Deze luxe verpakkingen vindt u bij Vrijdag Premium Printing, zoals bijvoorbeeld onderstaande luxe verpakking die wij realiseerden voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

luxe verpakkingen

Luxe verpakkingen van Vrijdag Premium Printing

U vindt bij Vrijdag Premium Printing een breed aanbod aan exclusieve verpakkingen. Van vouwkartonnage tot mooie luxe doosjes is bij ons veel mogelijk. Naast verpakkingen zijn wij leverancier van natlijmetiketten die wij met diverse technieken ook een grote mate van exclusiviteit kunnen geven.

Vouwkartonnage

Het produceren van vouwkartonnage is altijd maatwerk dat bij Vrijdag Premium Printing met uiterste precisie wordt uitgevoerd. Vouwkartonnage is uitermate geschikt voor exclusieve verpakkingen voor branches als food, non-food en cosmetica. Combineer een vouwkartonnage bijvoorbeeld met bronstechniek of folie waarmee de verkoopwaarde van uw product nog beter wordt.

Lees meer over vouwkartonnage

C-Box

De C-box van Vrijdag Premium Printing is een luxe massief kartonnen verpakking. De C-box wordt veel gebruikt als giftbox en is onder meer geschikt voor verpakking van cosmetica, parfum, sieraden, chocolade, sigaren, geschenken en tal van andere producten. De inspiratie voor onze C-box komt van het traditionele sigarenkistje.

U kunt het niet bedenken of het is mogelijk met de C-box. Er is een grote keuze aan materialen en interieurs voor de C-box. Voeg dit samen met de onbegrensde bedrukkings- en veredelingstechnieken van Vrijdag Premium Printing en het resultaat is een verpakking die zeker toegevoegde waarde biedt aan uw product. De C-box kan geproduceerd worden in speciale vormen, zoals conisch, schuin in hoogte aflopend, of met een deksel in twee delen. Onze geautomatiseerde productielijnen maken grote aantallen mogelijk, maar ook kleine oplages kunt u bij ons laten produceren.

Lees meer over de C-Box 

Klepdoos

Vrijdag Premium Printing produceert klepdozen van stevig karton. Klepdozen worden voornamelijk gebruikt voor het verpakken van sigaretten en kleine sigaren. De maximale afmetingen van 136 x 125 x 22 mm (l x b x h) maken dit product echter ook geschikt voor het verpakken van andere producten zoals cosmetica, sieraden en relatiegeschenken.

Elke klepdoos wordt voor u op maat gemaakt, bijvoorbeeld met onze veredelingstechnieken zoals goudbrons, goudfolie en preging. Klepdozen kunnen met of zonder interieur geproduceerd worden.

Lees meer over de klepdoos

V-box

Wij zijn bij Vrijdag Premium Printing best trots op de V-box, want het is een geheel in eigen beheer ontwikkelde kartonnen verpakking die heel veel mogelijkheden biedt. De V-box heeft een scharnierend deksel en bestaat uit slechts 3 onderdelen: een deksel, een bodem en een etiket. Wij hebben een nieuwe machine ontwikkeld waarmee we middelgrote tot grote oplages produceren met een relatief korte omsteltijd, maar met een consistente kwaliteit. De V-box is een stevige verpakking die we in elke kwaliteitsuitvoering kunnen maken, van 1 kleur tot full colour met goud- of zilver bedrukking, folie en/of preging.

U kunt de V-Box gebruiken voor het verpakken van sigaretten en kleine sigaren, maar ook voor producten zoals chocolade, cosmetica en accessoires zoals aanstekers, pennen, sieraden en USB sticks.

Lees meer over de V-Box

Wilt u meer informatie over de luxe verpakkingen van Vrijdag Premium Printing? Laat u dan eens vrijblijvend door ons informeren over de vele mogelijkheden die er zijn qua verpakking en techniek.

Het belang van een goede productverpakking

Uw productverpakking kan een echte toegevoegde waarde bieden aan uw product waarbij de emotie die een consument voelt, van groot belang is. Een goede productverpakking wordt vaak jarenlang bewaard en uw naam blijft daarmee steeds in beeld bij uw klant. Door het gebruik van aansprekende technieken en materialen realiseren wij deze productverpakking die uw product echt meerwaarde geeft.

 

Over Vrijdag Premium Printing

Vrijdag Premium Printing is een drukkerij gevestigd in een karakteristiek pand in Eindhoven. In 2015 vierden wij ons 110-jarig jubileum. Wij hebben veel bekendheid verworven met het drukken van sigarenbandjes, maar de technieken en producten die we daarvoor hebben ontwikkeld kunnen tevens uitstekend worden gebruikt voor luxe verpakking van diverse lifestyle, food, non-food en cosmetica-artikelen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee over een verrassende verpakking van uw product.