Menu

Drukkerij Eindhoven

Vrijdag Premium Printing is de exclusieve drukkerij gevestigd in Eindhoven. Vrijdag Premium Printing is gespecialiseerd in het produceren van luxe etiketten en hoge kwaliteit verpakkingen. Veel van onze klanten, waaronder diverse bekende namen, zijn bedrijven die luxe consumentenproducten, zoals tabak, champagne, cosmetica, alcoholische dranken en chocolada produceren. Onze verpakkingen worden gebruikt in Europa, USA, het Caribisch gebied en daarbuiten. Ons bedrijf bestaat reeds meer dan een eeuw en we hebben diverse toonaangevende awards gewonnen voor onze kwaliteit, zoals de 'Sappi International Print of the Year Award' en de 'Gouden Z Award'.

vrijdag premium printing eindhoven

Strategie van Vrijdag Premium Printing

Als specialist in premium etiketten en verpakkingen staan we klaar om onze kennis en know-how te delen en u zo te helpen uw doelen te bereiken. Wij doen dit door het proces vanaf het allereerste begin te coördineren, uiteraard met uw input. Tot aan de definitieve presentatie en oplevering van uw verpakking stellen wij al onze creativiteit en vakmanschap in het werk om uw verpakking verkoopbevorderend te realiseren. Wij denken met u mee op uw golflengte en dit leidt tot het mooiste resultaat: een hoge kwaliteit product dat de stijl en verkoopwaarde van uw product ondersteunt en versterkt.

Kwaliteit van Vrijdag Premium Printing

Luxe etikettenluxe kartonnen verpakkingen en andere verpakkingen vereisen een constant hoge kwaliteit. Het feit dat veel van onze klanten al jaren bij ons blijven bewijst dat onze prestaties van een betrouwbare hoge norm zijn. Dit komt voor een groot deel door de toewijding en kunde van ons personeel. Onze kwaliteit wordt bewezen door onze VPGI certification met ISO-9001:2008. Het feit dat Vrijdag  Drukkerij Einhoven is gecertificeerd voor een langere periode dan elke andere drukkerij in Nederland bewijst ook onze constante kwaliteit. In 2005 zijn wij koninklijk onderscheiden. 

Kennismaken met Vrijdag Drukkerij Eindhoven? 

Wij ontmoeten u graag wanneer u voelt dat uw bedrijf past bij Vrijdag Premium Printing en u op zoek bent naar een team dat met u meedenkt bij het realiseren van de optimale verpakking voor uw producten. Onze drukkerij in Eindhoven staat graag voor u klaar!

Geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact met ons op!