Menu

Welkom Stephan Qarimi

Vrijdag Premium Printing breidt zijn verkoopteam uit met een nieuwe aanstelling: Stephan Qarimi. Stephan treedt toe tot het team als International Account Manager. Voorafgaand aan deze nieuwe positie bracht Qarimi bijna 14 jaar door in de sigarenindustrie en werkte hij voor Royal Agio Cigars en Swisher / Drew Estate als International Sales & Marketing Manager. Hij wordt beschreven als een enthousiaste relatiebouwer en een energieke, gepassioneerde, goed georganiseerde zakelijke professional met een wereldwijde ervaring.

"Ik heb een passie voor de sigarenindustrie," zei Qarimi. “Door zoveel jaren in deze industrie te werken, heb ik veel geleerd over de sigarenhandel. Ik heb het geluk dat ik door de jaren heen geweldige relaties heb kunnen opbouwen met sigarenfabrikanten en allerlei  mensen binnen deze industrie.

Vrijdag Premium Printing staat in de sigarenindustrie bekend om zijn unieke verfraaiingstechnieken voor sigarenringen, etiketten en dozen. Ik kijk ernaar uit om lid te worden van Vrijdag Premium Printing en ik ben verheugd onze premium sigarenfabrikanten te helpen hun bedrijf en sigarenmerken te laten groeien. Vrijdag Premium Printing kan als geen ander echt toegevoegde merk- en verpakkingswaarde creëren."

Henk Nota, CEO van Vrijdag Premium Printing; “Ik ben zeer blij Stephan te mogen verwelkomen in ons team. We zijn actief in een breed scala aan luxe verpakkingssegmenten, maar Stephan zal zich richten op de premium sigarenindustrie. Ik ben positief dat Stephan's ervaring, kennis en netwerk ons team en service zullen aanvullen. Vrijdag Premium Printing blijft zich focussen op premium verpakkingsoplossingen. Dat is waar Vrijdag Premium Printing bekend om staat. ”

Blog overzicht