Menu

We staan er weer! Packaging Innovations 2023


'Vind de ideale verpakking en laat u zich op de Packaging Innovations door ons adviseren op het gebied van verpakkingsdesign,  druktechnieken en verpakkingsoplossingen.
'

Vrijdag Premium Printing is te vinden op stand 7.C11
De Packaging Innovations wordt dit jaar gecombineerd met de Empack.

Wanneer
wo. 5 april 2023 van 10.00 - 17.00 uur
do. 6 april 2023 van 10.00 - 17.00 uur

Locatie
Brabanthallen Den Bosch

Aanmelden voor gratis toegang kan via deze link!!

We laten ons allemaal verleiden door verpakkingen
Iedere Nederlander opent gemiddeld zo’n 2.555 verpakkingen per jaar, waarvan 20% niet recyclebaar is. We houden steeds meer rekening met duurzame verpakkingen. Maar hoe zorg u er tegelijkertijd voor dat uw verpakking opvalt, online en in het schap? Sluit uw verpakking aan bij de doelgroep die u wilt bereiken? Verkoopt uw verpakking uw product?  En niet geheel onbelangrijk: blijf u met uw verpakking de concurrentie voor?  Kom naar de Packaging Innovations en bezoek Vrijdag Premium Printing! 

Een aantrekkelijke verpakking weerspiegelt een beleving
Voor verpakkingen die zowel aantrekkelijk en duurzaam moeten zijn bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens de Packaging Innovations 2023 staat ons team bestaande uit Felix Rietveld en Meerle Mennen klaar om u te inspireren qua duurzame en aantrekkelijke verpakkingen, met onderscheidende drukwerk effecten. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met Felix en Meerle.

                               

  Felix Rietveld                                          Meerle Mennen

 

 

Blog overzicht