Menu

Vrijdag Premium Printing gaat versneld duurzaam innoveren samen met Impact Nation.

Duurzaam ondernemen voor de volgende generatie drukkers
We staan als mens en bedrijf voor een uitdaging om onze duurzame prestatie te verbeteren. Verduurzamen, circulair ondernemen, de markt vraagt erom! Natuurlijk hebben we de afgelopen jaren op verschillende vlakken constructieve stappen gezet richting een duurzaam bestaan, maar we moeten meer doen! Het is belangrijk dat duurzaamheid op strategisch niveau komt te staan. Duurzaam leven helpt namelijk niet alleen onze samenleving richting een betere toekomst. We geloven dat dit de enige manier is om ons bestaansrecht door te geven aan de volgende generatie drukkers.

Vrijdag Premium Printing gaat deelnemen aan Impact Nation
Impact Nation is een initiatief van ABN AMRO Bank, TNW en Impact Hub. Voor deelname aan dit eerste Impact Nation project zijn in totaal acht bedrijven geselecteerd. We verwachten dat, dankzij Impact Nation, Vrijdag Premium Printing zich versneld zal verduurzamen.

Impact Nation koppelt bedrijven aan duurzame start-ups
Een onderdeel van Impact Nation is dat de deelnemende bedrijven worden gekoppeld aan duurzame start-ups of scale-ups. Door samen kennis te delen, kan er samen geïnnoveerd worden. Tijdens dit proces wordt er begeleiding en ondersteuning geboden vanuit Impact Nation bij de praktische implementatie in de organisatie van de deelnemende bedrijven. Samenwerken met een duurzame start-up of scale-up is een geweldige kans voor ons bedrijf.

Impact Nation is al begonnen!
De selectieprocedure voor deelname aan Impact Nation is afgerond en zoals eerder te lezen was is Vrijdag Premium Printing een van de acht deelnemers. We hebben een 'duurzaamheidsuitdaging' geformuleerd en in het komende half jaar gaan we op onderzoek uit om te kijken welke van de start-ups of scale-ups past bij onze uitdaging.  

Blijf onze blogs lezen en blijf op de hoogte
Het komende half jaar zullen we u vaker op de hoogte houden van dit duurzame avontuur. Schroom niet om onze blogs in de gaten te houden want duurzaamheid biedt kansen voor iedereen op elk niveau.

Blog overzicht