Menu

Volg de GRATIS webinar "Verpakkingsinspiraties" dinsdag 9 februari 2021, 17:00 - 19:00 uur, georganiseerd door onze partner Merck!

Houdt u van parelmoereffecten in kleurendruk?
Benieuwd hoe u uw verpakking ermee kunt onderscheiden? 

Volg dan de GRATIS webinar "Packaging inspirations"
Datum: Dinsdag 9 februari 2021
Tijd: start om 5 uur (duur webinar: 2 uur)
Deze GRATIS webinar wordt georganiseerd door onze partner Merck


   --->    REGISTEER U HIER
     <---

 

Over de webinar
Elke dag worden gemiddeld meer dan 80 nieuwe consumptiegoederen geïntroduceerd, wat neerkomt op 30.000 per jaar. Het verdedigen van een marktaandeel en vooral het winnen van marktaandeel is, gezien deze hoge cijfers, een uitdaging voor bedrijven. Het is daarom belangrijk om een product onderscheidend er uit te laten zien. Natuurlijk speelt de verpakking ook een belangrijke rol, want dit is het eerste dat uw klanten zien.

De sprekers van Merck: Christian, Peter en Gordon zullen u door de wereld van hoogwaardige verpakkingen leiden - van verschillende pigmentsubstraten over verschillende applicatiemethoden tot verschillende inspiraties van hoogwaardige verpakkingen om uw producten te onderscheiden.


Over de Sprekers


Gordon Price

Gordon Price kwam in 1993 bij Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland en is verantwoordelijk voor de technische marketing in kunststoftoepassingen. Hij heeft meer dan 45 jaar ervaring in kunststofgerelateerde industrieën.Peter Clauter 

Peter Clauter kwam in 1977 bij Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland en is vandaag verantwoordelijk voor wereldwijde marketing in printtoepassingen. Hij heeft meer dan 40 jaar ervaring in pigment-gerelateerde industrieën.Christian Ullmann 

Christian Ullmann, chemicus van beroep met meer dan 30 jaar ervaring in de pigmentindustrie, is verantwoordelijk voor technische marketing in printtoepassingen. Voordat hij in 2001 bij Merck KGaA, Darmstadt, Duitsland kwam, werkte hij voor Clariant in Frankfurt, Duitsland en Hoechst Celanese in Coventry, Rhode Island, VS.

Blog overzicht