Menu

Paris Packaging Week is de ideale ontmoetingsplaats om u te helpen met uw verpakkingsuitdagingen

'Bij een onderscheidende luxe parfum hoort een idem dito verpakking'

Vrijdag Premium Printing aanwezig op Paris Packaging Week 2022 - STAND L53
Ook dit jaar is Vrijdag Premium Printing weer aanwezig op de Paris Packaging Week 2022 (voorheen de PCD) Tijdens deze beurs staat ons team bestaande uit Oscar Bos en Toine Engelen klaar om u te inspireren met duurzame en aantrekkelijke verpakkingen die zijn voorzien van speciale drukwerk effecten.

Wilt u ons bezoeken op deze beurs? klik op deze link
Het Vrijdag Premium Printing team staat voor uw klaar op STAND L53.
Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op:

                    

  Oscar Bos                   Toine Engelen

Aantrekkelijke en stijlvolle verpakkingen voor uw cosmetica-, beauty of wellness
De Paris Packaging Week is het ideale moment om face-to-face met onze verpakkingsexperts te brainstormen over de mogelijkheden om uw merkverpakking naar een hoger niveau te tillen. U bent bij Vrijdag Premium Printing namelijk aan het juiste adres, wanneer  het gaat om aantrekkelijke en stijlvolle verpakkingen voor cosmetica-, beauty of wellness producten. We leveren prachtig bedrukte verpakkingsoplossingen voor schoonheids- of cosmeticamerken die de aandacht van (nieuwe) klanten willen trekken en zich willen  onderscheiden van de concurrentie. Alle verpakkingen kunnen worden bedrukt in de door u gewenste look en feel.

'Ga voor de premium uitpakbeleving.'

Stijlvolle en trendy bedrukkingen
Wanneer een verpakking voorzien is van prachtig drukwerk, kan het werken als een magneet! Consumenten zijn namelijk dol op bijzondere (drukwerk) afwerkingen. Dat draagt enorm bij aan het gevoel luxe en kwaliteit. Tegenwoordig is het namelijk niet meer voldoende om een verpakking alleen te voorzien van full colour drukwerk.

Voor bijzonder drukwerk kunt u bij Vrijdag Premium Printing kiezen uit een breed scala van drukwerk effecten. We zijn hierin gespecialiseerd. (Bekijk hier de verschillende speciale drukwerk effecten) Wat ook interessant is, is dat verschillende drukeffecten uitstekend te combineren zijn! 

Maak kennis met Packadore Collective
Packadore is een collectief van gelijkgestemde verpakkingsexperts die de milieu-impact van de verpakkingsindustrie willen verminderen en zich inzetten voor de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. De partners van Packadore Collective zijn: SGK, Generous Minds, Neurensics, Kurz, Merck, Circulware responsibles, KIWA en Vrijdag Premium Printing 

Ontdek de Packadore verpakkingsscans
Packadore Collective biedt merken een unieke verpakkings scans aan

  • De DESIRABILITY SCAN helpt inzicht te krijgen in hoe aantrekkelijk consumenten een verpakking ervaren.
  • De SUSTAINABILITY SCAN geeft u gekwantificeerd inzicht in de mogelijkheden om de CO2-voetafdruk van uw verpakkingen te verkleinen.

Beide scans zijn heel interessant voor merkeigenaren om inzichten te vergaren en oplossingen aangedragen te krijgen. 


Praktische info

Data en openingstijden
wo. 29 juni 2022 van 09:00 - 19:30 uur
do. 30 juni 2022 van 09:00 - 17:00 uur 

Adres
Paris Packaging Week 2022
Paris Expo Porte de Versailles 
Pavilion 7.2,
STAND L53
1 Place de la Porte de Versailles
75015 Paris
France

Voor meer informatie over Paris Packaging Week 2022: https://www.parispackagingweek.com/en/exhibitor/vrijdag-premium-printing/

Blog overzicht