Menu

Open Bedrijven Dag 2023 - Kom ook langs

'Vrijdag Premium Printing doet mee aan de Open Bedrijvendag 2023'

De Open Bedrijven Dag is hét event waarbij jij een écht kijkje achter de schermen kan nemen. Op 25 maart 2023 van 10:00 tot 16:00 uur openen bedrijven uit de Kempen en de Peel hun deuren, speciaal voor jou! Met bezoekers van jong tot oud is de Open Bedrijven Dag voor iedereen een feestje. Of je nu nog een studiekeuze moet maken, nadenkt over een carrièreswitch of gewoon nieuwsgierig bent. De Open Bedrijvendag is voor iedereen!


Wat kun je bij Vrijdag Premium Printing ontdekken tijdens deze Open Bedrijvendag?

Tijdens deze speciale dag is het mogelijk om ons unieke pand aan de Limburglaan van binnen te bewonderen. Wat zit er toch achter die bijzondere gevel krijgen we vaak te horen... Wij laten je graag alle ins- en outs zien. Beginnend bij de voordeur, langs de receptie, de kantoren, de unieke werkruimtes en door de BRC-sluis zo de drukkerij in. Wat daar te zien zal je vooraf niet verwachten! We willen graag alles persoonlijk vertellen en laten zien wat voor een prachtigs we drukken op vellen papier of karton. Naast een geweldige productie, indrukwekkende merken zul je ook zien dat als je een baan zoekt, je bij ons echte kansen hebt liggen.


Wanneer is de Open Bedrijvendag iets voor jou?

  • JE BENIEUWD BENT NAAR EEN BEDRIJF
    “Mijn vader doet iets met… uh.. “ De meeste mensen hebben geen idee hoe de werkplek en collega’s van pa, ma of partner eruitzien. Tijdens de Open Bedrijven Dag krijg je dan eindelijk de kans om een kijkje te nemen op hun werkplek.
  • JE OP ZOEK BENT NAAR EEN (NIEUWE) BAAN
    Grijp je kans om totaal vrijblijvend rond te kijken bij interessante werkgevers. Bedrijven zijn namelijk massaal op zoek naar nieuw talent. Zo kun je worden wat je wilt!
  • JE EEN BEROEPSKEUZE MOET MAKEN
    Jongeren moeten in hun tienerjaren een beroepskeuze maken. Hoe kunnen we verwachten dat ze een goede keuze maken als ze nooit een werkplaats of bedrijf van binnen hebben gezien? Kom langs bij de Open Bedrijven Dag en ontdek alle mogelijkheden.

 

Kom jij ook as zaterdag 25 maart? We zien je graag!

Blog overzicht