Menu

Nieuwsgierig naar de toekomst van merk- en inspiratie verpakkingen?

Wat kunnen de verpakkingsontwikkelingen betekenen voor uw merk?'

We laten ons allemaal verleiden door verpakkingen. Iedere Nederlander opent gemiddeld zo’n 2.555 verpakkingen per jaar, waarvan overigens maar 20% niet recyclebaar is. We houden steeds meer rekening met duurzame verpakkingen. Maar hoe zorgt u er tegelijkertijd voor dat uw verpakking opvalt, online en in het schap?  Sluit uw verpakking aan bij de doelgroep die u wilt bereiken? Verkoopt uw design uw product?  En niet geheel onbelangrijk: blijft u met uw verpakking de concurrentie voor?


Vrijdag Premium Printing aanwezig op Packaging Innovations 2021!
Voor verpakkingen die zowel aantrekkelijk en duurzaam moeten zijn bent u bij ons aan het goede adres. Tijdens de Packaging Innovations 2021 staat ons team bestaande uit Felix Rietveld en Meerle Mennen klaar om u te inspireren qua duurzame en aantrekkelijke verpakkingen, met onderscheidende drukwerk effecten. We presenteren u onze Drukwerk Collectie en laten u graag kennis maken met de PackChecker Sustainabilty.
 

'Een onderscheidende verpakking kan de beslissende aankoopimpuls geven.'


De Drukwerk Collectie van Vrijdag Premium Printing
Dit jaar presenteren we op de beurs onze exclusieve drukwerk collectie. Deze collectie geeft een prachtige impressie van de mogelijkheden van speciale drukwerk effecten. Drukken in alleen full color is tegenwoordig niet meer voldoende, consumenten verwachten meer. De beleving van de verpakking en het uitpakken ervan is een van de belangrijkste redenen waarom men tegenwoordig voor een bepaald bedrijf of merk kiest. Met een opvallende verpakking kunt u uw merkidentiteit verstevigen.

Er zijn verschillende manieren om door middel van speciaal drukwerk, de zintuigen en de emotie van de consument te prikkelen. Vaak spelen speciale drukwerk effecten in op visuele prikkels, maar er zijn ook effecten waarbij het gaat om gevoel. Er kunnen bij Vrijdag Premium Printing meerdere drukwerk effecten op hetzelfde vel worden toegevoegd! Ontdek onze drukwerk collectie tijdens de Packaging Innovations en laat u inspireren. 

Maak kennis met de Packadore – PackChecker Sustainability
Vrijdag Premium Printing maakt deel uit van het Packadore collectief (zie www.packadore.com) en gezamenlijk hebben we de z.g. PackChecker Sustainability ontwikkeld. Deze tool geeft inzicht in de CO2 uitstoot van toegepaste materialen in verpakkingen en geeft inzicht in de mogelijkheden dit terug te dringen. Op onze stand hebben we een demo beschikbaar en de eerste 25 Packchecks delen we gratis uit!


Praktische info

Data en openingstijden:
wo. 17 & do. 18 november 2021
10:00 - 18:00 uur

Adres:
Taets Art & Event Park, Amsterdam
Hemkade 16 (Hembrugterrein)
1506 PR Amsterdam (Zaandam)

Wilt u zich registreren voor deze beurs? klik op deze link
Voor meer informatie over Packaging Innovations: https://www.packaging-innovations.nl/exhibitor/vrijdag-premium-printing/
Het Vrijdag Premium Printing team staat voor uw klaar. Heeft u vragen neem dan gerust contact met ons op:

                               

  Felix Rietveld              Meerle Mennen

Blog overzicht