Menu

De adventskalender is een populair cadeau tijdens de feestdagen

'Adventskalenders, we leveren ze in allerlei soorten en maten.'

Iedereen kent de adventskalender nog wel van vroeger, de dagen aftellen naar kerst met iedere dag een chocolaatje achter een luikje. Het verrassingselement, uitpakbeleving en een varia aan producten, maakt dat de adventskalender de laatste jaren ontzettend populair is geworden. Of het nou om chocolade, cosmetica, dranken, kaarsen, sieraden of thee en koffie gaat, het concept adventskalender past bijna in ieder marktsegment!

'Heeft uw merk al een adventskalender in het assortiment?'

Waarom kiezen merken voor een adventskalender?
Een adventskalender is het ultieme cadeau voor tijdens de feestdagen. Niet alleen de consument houdt ervan maar ook merken zelf zien dat een adventskalender een echte marketing machine is. Het is ideaal om bestsellers of favorites aan (nieuwe en bestaande) doelgroepen te presenteren. Vaak bevatten adventskalenders mini versies van bestaande producten en zitten er unieke items bij die niet los te koop zijn in de winkel. Ook is een adventskalender een manier om consumenten te trakteren op limited edition prachtig bedrukte doos. 

Naast 24-delige adventskalenders zijn er ook variaties mogelijk
Hoewel een adventskalender van origine 24 vakjes / 24 producten bevat, is een andere hoeveelheid vakjes ook mogelijk. Voor ons maakt het aantal producten voor uw kalender niet uit. U bent volledig vrij om te kiezen voor de vorm / formaat en aantal producten dat u in uw adventskalender wilt hebben.

Constructie adventskalender 
De mogelijkheden zijn eindeloos. We zien vaak een hardkartonnen doos met vouwkartonnage vakjes, maar er zijn ook prachtige adventskalenders die of compleet uit hardkarton worden vervaardigd of totaal uit vouwkartonnage. Welk materiaal we adviseren hangt natuurlijk af van het product dat verpakt gaan worden en de vorm.

'Zorg voor een adventskalender met wow-factor (in het schap en online).'


Toegevoegde waarde dankzij schitterend drukwerk
Speciale drukwerk effecten toevoegen aan een adventskalender verhoogt de attentiewaarde en creëert een wow-factor. Drukken in alleen full color is tegenwoordig niet meer voldoende, de consument verwacht meer. Sowieso met de kerstdagen in verschiet verwacht de consument een bijzondere look en feestelijk tintje aan de verpakking. Speciale bedrukking versterkt de unboxing experience en de uitpak  beleving van de verpakking is een van de belangrijkste redenen waarom men tegenwoordig kiest voor een bepaald merk.

Haak in op deze verpakkingstrend
Wilt u als merk niet achterblijven? Het concept van een adventskalender kan ook voor andere doeleinde worden toegepast dan alleen voor kerst. Pasen, moederdag, huwelijken, verzorgingsset, beauty boxen. Het concept verassingsbox met vakjes gevuld met producten is uitermate geschikt voor allerlei product presentaties. We kunnen u helpen met het idee, schroom niet te vragen om advies.

Minimale afname adventskalenders is 1.000 stuks
U kunt al vanaf 1.000 stuks adventskalenders bestellen bij ons. Geheel bedrukt naar wens en met eigen vormgeving. Laat u inspireren door de merken die u zijn voorgegaan.

'Afvullen van adventskalender door Vrijdag Premium Printing is mogelijk!'

Afvullen van de adventskalender
Voor veel van onze klanten regelen we het verzendklaar maken en het afvullen van de adventskalenders. U levert ons de producten en wij regelen de rest. Voor one-stop-shopping bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres.  

Adventskalender voor uw merk?
Geïnteresseerd, in een samenwerking of nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw merk? Neem gerust contact met ons op

Blog overzicht