Menu

Champagne flesverpakkingen met duurzame (bedrukte) wow-factor

'Champagne is het ultieme cadeau, welke een sprankelende authentieke uitstraling verdient.'


Champagnedoos voor onvergetelijke momenten
Champagne is een van de bekendste merken in de wijnindustrie. Uitgevonden in de 16e eeuw en populair geworden onder vorsten, staat champagne vandaag de dag nog steeds bekend als een luxeproduct. Het imago van champagne is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van de wijn, maar ook een authentieke merkuitstraling, het verpakkingsdesign, bedrukkingseffecten en de unboxing-ervaring zijn van groot belang om dat memorabele moment te creëren dat een klant niet vergeet.

Flesverpakkingen met een authentieke uitstraling
De moderne consument vraagt om aantrekkelijke duurzame verpakkingen met een wow-factor. Een hoogwaardige afwerking en premium kwaliteit voldoet aan deze behoefte. Het toevoegen van een drukwerk effect zoals Sparkling Mineral Powder aan het verpakkingsontwerp is een perfecte manier om de aandacht van de consument te trekken. Sparkling Mineral Powder voegt authenticiteit toe aan de uitstraling van een merk. Het creëert het gevoel van originaliteit en luxe.

Waarom is juist Sparkling Mineral Powder geschikt voor champagne geschenkverpakkingen?
Champagne is een van de meest gewaardeerde wijnen ter wereld en wordt vooral geassocieerd met feest en luxe. Producten die met luxe te maken hebben, vragen om een ​​premium uitstraling.

Sparkling Mineral Powder heeft een authentieke metaalkleurige glittering dat vooral door speling met lichtinval de aandacht trekt. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren! Naast zilver-, rosé- tot parelmoer-, goud- en koper kleuren zijn ook felle kleuren mogelijk.

Sparkling Mineral Powder wordt op papier of karton bevestigd middels een zeer dunne “lijmlaag”. Dit drukwerk effect is van hoge kwaliteit en perfect voor details. Sparkling Mineral Powder is ook perfect te combineren met diverse andere afwerkingstechnieken, zoals foliedruk en pregen, door te combineren is het mogelijk een nog exclusievere look te vervaardigen.

Sparkling Mineral Powder duurzaam? Jazeker!
Met oog op duurzaamheid willen we graag vermelden dat Sparkling Mineral Powder een metaalkleurig poeder is ZONDER metaaldelen. Deze op mineralen gebaseerde poeders creëren alle gewenste metaalkleurige effecten, maar zijn feitelijk metaalvrij.

Champagne flesverpakkingen gemaakt van Kraft vouwkarton
De meest voor de hand liggende champagne flesverpakking constructie, is die van vouwkartonnage, gemaakt van Kraft karton. Kraft vouwkarton is sterk, duurzaam, relatief licht van gewicht en zeer geschikt voor het dragen en beschermen van zware champagneflessen. Kraft vouwkarton flesverpakkingen hebben als voordeel dat ze plano gevouwen worden aangeleverd en weinig ruimte in beslag nemen tijdens transport of opslag. Daarnaast is het ook een milieuvriendelijk en recyclebaar materiaal.

Nog een reden waarom Kraft vouwkarton ideaal is voor een champagne flesverpakking is, omdat het zeer goed te bedrukken is in offset of diepdruk. De fijnste details en lijnen kunnen worden gedrukt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Speciale drukwerk effecten zijn ook mogelijk, dit is natuurlijk afhankelijk van uw ontwerp en / of merk.

Sparkling Mineral Powder, ideaal voor drukwerk beveiliging
Merkeigenaren besteden veel aandacht aan het opbouwen van hun exclusieve reputatie. Vervalsingen van producten en verpakkingen kunnen de omzet en de algemene waarde van het merk negatief beïnvloeden. Het is daarom belangrijk om namaak en fraude te voorkomen.

Wanneer u echtheidskenmerken toevoegt aan het drukwerk van uw label of verpakking wordt het voor fraudeurs moeilijker en complexer uw merk na te maken. Echtheidskenmerken kunnen zichtbaar en onzichtbaar verwerkt worden in het drukwerk.

Sparkling Mineral Powder is een perfect drukwerk effect dat als echtheidskenmerk kan worden ingezet. De ondertoon en kleur kunnen bijvoorbeeld worden vastgelegd in een formule die alleen beschikbaar is voor de klant. Er zijn tal van mogelijkheden zodat u als merk eigenaar kunt aantonen dat een product authentiek is en zodat de klant weet dat hij een origineel exemplaar in handen heeft.

Vrijdag Premium Printing heeft verschillende drukwerk beveiligingstechnieken in huis. Het combineren van deze technieken zorgt voor complexiteit en zo kunnen we uw merk helpen om vervalsers en vervalsers een stap voor te blijven.

Sparkling Mineral Powder is 100% voedselveilig
Sparkling Mineral Powder is een 100% natuurlijk mineraal en 100% voedselveilig. Sparkling Mineral Powder verwerkt in voedingsmiddelen en cosmetische producten. Bijvoorbeeld in oogschaduw en ijsjes. Deze natuurlijke mineralen mogen worden gebruikt op verpakkingen voor direct contact met voedsel.


Bent u geïnteresseerd om Sparkling Mineral Powder toe te voegen aan uw verpakkingsontwerp? Bent u op zoek naar premiumization van uw flesverpakking? Overweegt om unieke drukwerk effecten te gebruiken voor een onvergetelijke indruk op uw klanten? Neem dan contact met mij op,

Toine Engelen
Verpakking Specialist Papier en Karton

Blog overzicht