Menu

Bedrijfsprofiel

Vrijdag Premium Printing te Eindhoven is gespecialiseerd in het produceren van premium etiketten en verpakkingen van hoge kwaliteit.

Onder haar talloze afnemers bevinden zich producenten van, veelal luxe, consumentenartikelen met gerenommeerde merknamen uit de wereld van tabak, champagne, bier, gedistilleerd, koffie, cosmetica, sieraden en chocolade. De producten van Vrijdag Premium Printing vinden onder andere hun weg binnen Europa, de Verenigde Staten en het Caraïbisch gebied.

In haar ruim 100-jarige historie, zag Vrijdag Premium Printing haar hoge kwaliteitsniveau meerdere malen bekroond worden met prestigieuze onderscheidingen, waaronder de ‘Sappi International Printer of the Year Award’ en de ‘Gouden Z Award’.

Deutsch - Francais - English - Espanol

Historie van Vrijdag Premium Printing

Historie

Vrijdag Premium Printing is in 1905 als steendrukkerij opgericht door Louis Vrijdag.
De ondernemende onderwijzer en muziekliefhebber besloot in die tijd om zelf de bladmuziek voor een zangvereniging te gaan drukken. In de afgelopen honderdtien jaar groeide Vrijdag Premium Printing tot wat het nu is: een zeer moderne en wereldwijd opererende premium printing onderneming, waar met gebruikmaking van de hedendaagse technieken zoals onder andere preging, bronzen en stansen, kwalitatief hoogstaande etiketten en verpakkingen worden geproduceerd. 

Contact

Wij zijn te bereiken van 8.30 uur tot 16.30 uur op tel. +31 (0)40 251 38 55

Vrijdag Premium Printing

Limburglaan 51
5616 HR Eindhoven

Postbus 537
5600 AM Eindhoven
Nederland
Tel. +31 40-251 38 55

Neem contact op