Menu

Vouwkartonnage

Het produceren van luxe vouwkartonnage en verpakkingen is één van de specialisaties van Vrijdag Premium Printing. Uw product en kennis gecombineerd met onze ervaring staan garant voor een verkoopbevorderende verpakking die opvalt en tot aankoop aanzet. Vouwkartonnages zijn altijd maatwerk en in vele vormen en formaten te realiseren. 

Vouwkartonnage verpakkingen voor food en non-food branches

Vouwkartonnage is uitermate geschikt voor luxe verpakkingen of displays en biedt daarmee prima oplossingen voor o.a. bedrijven in de food, non-food en cosmetica. De veredelingstechnieken van Vrijdag Premium Printing geven uw vouwkartonnage een prachtige uitstraling.

Bronstechniek

Het bronzen van uw mooie verpakkingen geeft deze een prachtige uitstraling. Bronzen kan in diverse kleuren, van goud tot zilver en parelmoer en geeft uw verpakking altijd meerwaarde. Meer info over bronstechniek.

Foliën

Bij Drukkerij Vrijdag vindt u de Masterfoil 106 PR, een machine die topkwaliteit levert bij hoge snelheid. Het aanbrengen van een folie geeft uw verpakking een luxe uitstraling. Bij Vrijdag Premium Printing vindt u een breed assortiment aan folies zoals goudfolie, zilverfolie, holografische folie in verschillende patronen en high security folie. Dit alles in diverse kleuren. Meer info over foliën.

Naast het bronzen en foliën is Vrijdag Premium Printing tevens gespecialiseerd in pregen, lakken, stansen en rillen. Bekijk alle technieken.

 vouwkartonnage

Van idee tot realisatie van uw vouwkartonnage is Vrijdag Premium Printing graag uw partner! Neem contact met ons op om alle mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.