Menu

Een verpakking dat is bedrukt, is herkenbaar en heeft een unieke uitstraling. Voor veel producten is het dan ook interessant om exclusieve verpakkingen bedrukken. Bij Vrijdag Premium Printing worden exclusieve labels, dozen en verpakkingen bedrukt.

Vrijdag Premium Printing

Met jarenlange ervaring in drukwerk is Vrijdag Premium Printing een hoogwaardige drukkerij. Inmiddels is Vrijdag Premium Printing een toonaangevende drukkerij in innovatieve verpakkingen bedrukken. De unieke verpakkingen van Vrijdag Premium Printing zijn echte eyecatchers. De verpakkingen zorgen voor een bijzondere effect en geven het product een luxe uitstraling.

Gebruik van bijzondere technieken verpakkingen bedrukken

De bijzondere verpakkingen van Vrijdag Premium Printing zijn bijzonder vanwege de bijzonder technieken om de verpakkingen bedrukken. Ook in combinaties van verschillende technieken is Vrijdag Premium Printing toonaangevend. Dit zorgt voor een uniek resultaat waarmee uw product een onderscheidende verpakking krijgt. Wij gebruiken bijvoorbeeld technieken als PregenBronzenFoliën en Lakken.

Verpakkingen bedrukken

De voordelen van mooie verpakkingen

Een mooie verpakking valt op in de schappen van winkels of online. Een bijzondere verpakking zorgt er dan ook vaak voor dat uw product beter wordt verkocht. Als uw productsverpakking een echte eye-catcher is, zijn mensen sneller geneigd deze te nemen. Verpakkingen bedrukken bij Vrijdag Premium Printing zorgen ervoor dat uw product een schitterende eerste indruk maakt. De exclusieve en luxe verpakkingen zorgen er vaak voor dat uw product beter verkoopt en dat mensen het beter waarderen. Wij vinden korte lijnen met u als klant erg belangrijk en weten ook precies hoe we in moeten spelen op de emoties van eindgebruikers. U wilt uiteindelijk dat de verpakking en emotie die daarbij hoort ervoor zorgt dat de klant het product kiest. Wij helpen u hier graag bij.

Geschenkverpakkingen

Uw product cadeau krijgen moet vanaf de eerste indruk een feestje zijn. Een unieke geschenkdoos past hier heel goed bij. Een mooie verpakking is een toegevoegde waarde aan uw product. Dit is vaak de eerste indruk die de klant met uw product krijgt. Een mooie geschenkverpakking zorgt ervoor dat uw product wellicht nog meer gewaardeerd wordt.

Labels van natlijmetiketten

Exlusieve labels bedrukken doen wij aan de hand van natlijketiketten. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt om glazen, flessen en potten. Deze labels worden exclusief bedrukt met een bijzonder ontwerp. Bij Vrijdag Premium Printing maken we de mooiste designs om uw boodschap perfect te verbeelden.

Neem contact op!

Bent u geïnteresseerd in verpakkingen bedrukken voor uw product? Neem contact met ons op. Onze drukkerij in Eindhoven denkt graag met u mee. Wij voeren wereldwijde opdrachten uit. De verpakkingen worden dan ook wereldwijd gebruikt. Onze drukkerij staat altijd voor u klaar om de optimale verpakking voor uw producten te realiseren.