Menu
Offset Drukken

Offsetdruk

Offsetdruk is een van de meest gebruikte druktechnieken ter wereld. Vellen offset is perfect te combineren met al onze bijzondere afwerkingstechnieken.
Lees meer
Vellen diepdruk

Vellen diepdruk

Onze vellen diepdrukpers is ontzettend veelzijdig! Dekkende en intense kleuren, realistisch metaal- en parelmoer effecten en het aanbrengen van all-over structuren op papier en karton zijn mogelijk. Nog een voordeel is het drukken van kleinere oplages.
Lees meer
Pregen

Pregen

Pregen is het vervormen van papier of karton door het tussen twee clichés te persen. Het reliëf brengt papier of karton tot leven.
Lees meer
Foliedruk

Foliedruk

Folie geeft glamour en exclusiviteit aan het drukwerk. Glanzend-, mat-, metaal-, spiegel-, felle-, holografische en zelfs transparante folies zijn mogelijk.
Lees meer
Lakken

Lakken

Met een laklaag kunt u ook een specifiek onderdeel van het ontwerp extra in het oog laten springen. Een laklaag geeft drukwerk; tast, geur, extra glans, dimensie of bescherming.
Lees meer
Vernissen

Vernissen

Vernis geeft textuur en focus aan het design, terwijl andere delen onbehandeld blijven. Vernis vermindert ook de invloed van weer, vocht en licht op het drukwerk.
Lees meer
Lamineren

Lamineren

Het aanbrengen van laminaat geeft uw verpakking een mooie egale beschermlaag, zorgt voor een langere levensduur en extra uitstraling.
Lees meer
Precisie Stansen

Precisie Stansen

Onderschat de kracht van de stans niet. Een uitsnede in het ontwerp zorgt voor een andere kijk op het drukwerk.
Lees meer
Doming

Doming

Geeft drukwerk een zeer exclusief karakter door een bolle, glasheldere toplaag.
Lees meer