Menu

Sigarenbandjes

Vrijdag Premium Printing uit Eindhoven blinkt al sinds haar oprichting uit in de productie van sigarenbandjes. Het Eindhovense bedrijf is zelfs een van de grootste producenten van sigarenbandjes in de wereld. Er worden jaarlijks vele honderden miljoenen bandjes gedrukt voor fabrikanten van sigaren wereldwijd.

Het specialisme van Vrijdag Premium Printing is het bedrukken van etiketten en verpakkingen. Volgens Henk Nota, algemeen directeur van Vrijdag, is het sigarenbandje van groot belang voor de gehele presentatie van een sigaar. Uiteraard draait het om de smaak van de sigaar, maar een bandje zorgt voor meer beleving. Vrijdag maakt gebruik van dusdanig gespecialiseerde druktechnieken dat deze beleving perfect op het roken van de sigaar kan worden aangesloten.

sigarenbandjes

Drukkerij Vrijdag investeert veel in hoogwaardige technieken om de sigarenbandjes te maken. Een voorbeeld is het hologrambandje van Cohiba Behike dat een uniek 3D-effect heeft.

Sigarenbandjes en meer...

Naast sigarenbandjes bent u bij Vrijdag Premium Printing tevens aan het juiste adres voor de verpakking van sigaren. Hiertoe heeft Vrijdag diverse doosjes ontwikkeld, waaronder de klepdoos, v-box en c-box. Meer informatie over deze verpakkingen vindt u elders op onze site.

sigarendoosje

Heeft u vragen over de producten en technieken, neemt u dan vrijblijvend contact op met Vrijdag Premium Printing. Ook voor al uw kwaliteitsverpakkingen van andere producten is Vrijdag uw aangewezen partner.

Bekijk al onze Producten