Menu

Mooie verpakkingen

Bent u op zoek naar mooie verpakkingen voor uw producten? Bij Vrijdag Premium Printing vindt u veel soorten etiketten, labels en verpakkingen. Deze voegen een toegevoegde waarde aan uw product. Een verpakking is namelijk het eerste wat de klant ziet. Een bijzondere verpakking kan ervoor zorgen dat uw product beter opvalt.

Mooie verpakkingen

Een mooie verpakking kan de verkoop van uw product bevorderen. Het is dan ook een echte eye-catcher voor uw product. Voor ieder product vindt u bij Vrijdag Premium Printing de juiste verpakking. Daarnaast denken wij graag mee met de mogelijkheden voor de bedrukking en het ontwerp. Wij vinden het belangrijk dat de verpakking een emotie prikkelt van uw klant. Wij vinden korte lijnen met u als klant erg belangrijk en weten ook precies hoe we in moeten spelen op de emoties van eindgebruikers. U wilt uiteindelijk dat de verpakking en emotie die daarbij hoort ervoor zorgt dat de klant het product kiest. Wij helpen u hier graag bij.

Wanneer u kiest voor Vrijdag Premium Printing kiest u voor kwaliteit. Wij werken met de meest bijzondere druktechnieken, ontwerpen en bedrukkingen. Bij ons bent u verzekerd van een opvallende plek in het productschap met een goede kwaliteitsverpakking. Vrijdag Premium Printing heeft veel luxe verpakkingen geproduceerd die een toegevoegde waarde aan het product hebben gegeven. Een luxe kwaliteitsverpakking wordt soms lang bewaard waardoor uw naam in beeld van de klant blijft. 

Bekijk onze producten

mooie verpakkingen

Duurzame verpakkingen

Bij Vrijdag Premium Printing kunt u ook terecht voor duurzame verpakkingen. Duurzaamheid is steeds belangrijker en dit merken wij ook in de verpakkingssector. Wij kunnen met u meedenken op het gebied van duurzame verpakkingen. Zo is bij ons de V-Box duurzaam. Deze verpakking wordt gebruikt voor sigaren, chocolade, cosmetica en accessoires.

Druktechnieken

Vrijdag Premium Printing maakt ongeacht de gewenste oplage mooi verpakkingen voor uw producten. Bij ons vindt u de meest exclusieve druktechnieken. Deze zorgen ervoor dat wij verrassende en bijzondere verpakkingen en bedrukkingen kunnen maken. Wij combineren de druktechnieken en hierdoor ontstaan prachtige resultaten. 

Beveiligd drukwerk

Wij maken niet alleen mooie verpakkingen, maar ook met innovatieve verpakkingen. Doordat wij altijd bezig zijn met innovatie en creatie, zijn wij gaan kijken hoe we het namaken van producten kunnen tegenhouden. Wij kunnen uw drukwerk ook beveiligen. U bent dan beveiligd tegen bijvoorbeeld illegale kopieën en andere fraude. Wij doen dit door het beveiligen van drukwerk en artikelen met unieke identificatiemogelijkheden. Het is dan niet interessant om nagemaakt te worden door derden. Wij bleven altijd actief in het bedenken van oplossingen op het gebied van beveiligd drukwerk. Lees meer over beveiligd drukwerk.

Drukkerij Eindhoven

Vrijdag Premium Printing is gevestigd in Eindhoven. Vanuit hier voeren wij wereldwijde opdrachten uit. Wij hebben verpakkingen die worden gebruikt in Europa, USA, het Carabisch gebied en daarbuiten. Wij ontmoeten u graag en denken graag met u mee. Onze drukkerij staat altijd voor u klaar om de optimale verpakking voor uw producten te realiseren.

Geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact met ons op!

Bekijk wat wij kunnen doen voor bijvoorbeeld chocolade verpakkingsigarenbandjeslifestyle verpakkingenvouwkartonnage.