Menu

Luxe kartonnen verpakkingen

Heeft u luxe kartonnen verpakkingen nodig? Vrijdag Premium Printing is hierin uw professionele partner, wij realiseren luxe kartonnen verpakkingen voor diverse branches binnen de food en non-food industrie, zoals cosmetica, tabak, kledingaccessoires, chocolaterie, geurkaarsen en verzorgingsproducten. Voor exclusieve kartonnen verpakkingen met een luxe uitstraling bent u bij Vrijdag Premium Printing zeker aan het juiste adres!

luxe kartonnen verpakkingen

enkele luxe kartonnen verpakkingen

Over Vrijdag Premium Printing

Vrijdag Premium Printing is gevestigd in Eindhoven, het creatieve hart van Nederland. Vanuit onze vestiging in Eindhoven produceren wij luxe kartonnen verpakkingen voor afnemers over de hele wereld. Van oudsher ligt onze specialisatie in de productie van sigarenbandjes, maar door de jaren heen hebben wij ons tevens gespecialiseerd in de productie van luxe kartonnen verpakkingen. Dankzij de vele technieken die wij zelf kunnen toepassen, zijn we in staat om mooie verpakkingen te realiseren die een positieve uitstraling aan uw product geven. 

Druktechnieken 

Naast conventioneel vellen offset drukt Vrijdag Premium Printing met UV inkten en lak. Uniek is onze vellen diepdrukpers, waarmee zeer intense kleuren haalbaar zijn. Enkele druktechnieken die Vrijdag Premium Printing regelmatig inzet voor de luxe kartonnen verpakkingen zijn bronzen, pregen, foliën, stansen, rillen, lakken en domeren. Wij beschikken zelf over de capaciteit om deze druktechnieken in te zetten. Hierdoor zorgen wij vanaf het ontwerp van uw verpakking tot het uiteindelijke product volledig in eigen beheer voor uw luxe kartonnen verpakking. Dit garandeert de hoogstaande kwaliteitsverpakking waar Vrijdag Premium Printing om bekend staat. 

Innovatief bedrijf

Vrijdag Premium Printing is een innovatief bedrijf binnen de verpakkingsindustie. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe technieken en toepassingen die wij voor onze klanten kunnen inzetten. Hierin denken wij ook zeker proactief met de klant mee over innovatie en creatie. Dit resulteert in jarenlange en plezierige samenwerking waarbij u zeker weet dat Vrijdag Premium Printing een toegewijde partner is die samen met u op zoek gaat naar het beste resultaat op het gebied van verpakkingen. Een voorbeeld van een innovatief project zijn de LED-lampjes die wij in verpakkingen kunnen aanbrengen. Deze LED-lampjes zorgen ervoor dat uw verpakking direct opvalt, een zeer verkoopbevorderende techniek. 

Op ons blog leest u meer over onze innovaties en bijzondere technieken die wij toepassen. Wij denken altijd graag met u mee om uw verpakking net even dat extraatje te geven waardoor deze echt een toegevoegde waarde biedt aan uw product.

Geef uw product de verpakking die het verdient, zoals een luxe kartonnen verpakking van Vrijdag Premium Printing. Neem contact met ons op voor meer informatie!