Menu

Lifestyle verpakkingen

Verpakkingen op het gebied van lifestyle zijn één van de specialisaties van Vrijdag Premium Printing. Onze verpakkingen voor lifestyle producten worden dan ook steeds vaker ontdekt door zowel kleine als grote bedrijven die een verpakking willen realiseren die een extra dimensie geeft aan hun producten.

Enkele voorbeelden:

Geschiedenis in sigarenindustrie

Vrijdag Premium Printing heeft een ruime historie in de sigarenindustrie en heeft de afgelopen 110 jaar voor sigarenmakers uit de hele wereld de mooiste en meest exclusieve en originele Sigarenbandjes en verpakkingen mogen realiseren. Het roken van sigaren behoort voor velen tot hun lifestyle en een mooi vormgegeven sigarenbandje geeft een extra dimensie aan de sigaar. Het bedrijf Agio Cigars is net als Vrijdag een familiebedrijf met een rijke traditie. Lees hier meer over onze jarenlange samenwerking.

 lifestyle verpakking

Luxe sieradenverpakking voor Petra Reijrink

Verpakkingen voor lifestyle producten

Bij lifestyle kunt u natuurlijk denken aan een breed aanbod aan producten. Vrijdag Premium Printing is dé partner voor ieder bedrijf dat een exclusieve verpakking voor haar producten op het gebied van lifestyle wil realiseren. Van mode tot sieraden, van cosmetica tot luxe consumentenartikelen, samen met u gaan wij op zoek naar de mooiste verpakking die uw product daadwerkelijk een extra dimensie geeft.

De technische mogelijkheden kennen we als geen ander, maar waar mogelijk bedenken we innovatieve en toekomstgerichte toepassingen die een meerwaarde geven aan uw producten. Lifestyle verpakkingen worden gerealiseerd met behulp van onze mooie technieken, zoals bronzen, pregen, foliën, stansen en rillen, lakken en domeren. Vaak worden meerdere technieken gecombineerd om de uitstraling te bereiken die past bij uw bedrijf en product. Meer over onze Innovatie en creatie.

Meer weten over samenwerking voor lifestyle verpakkingen?

Vrijblijvend contact met Vrijdag Premium Printing