Menu

Kwaliteitsverpakking waarmee uw product zich onderscheidt

U heeft een product dat u op de markt wilt brengen, maar u zoekt nog een passende verpakking. U stelt hoge eisen aan uw product en dus ook aan de verpakking. Dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres. Bij ons vindt u exclusieve verpakkingen van hoge kwaliteit die in vele segmenten worden gebruikt. Wanneer uw product verpakt wordt door Vrijdag Premium Printing bent u verzekerd van een opvallende plek in het productschap.

Meer weten over kwaliteitsverpakkingen? Lees dan verder of neem contact met ons op.

 

Betere verkoop door kwaliteitsverpakking

Een verpakking vertelt veel over het bijbehorende product. Ons streven is altijd een verpakking te ontwerpen die de uitstraling van uw product bevestigt en versterkt. Hiervoor gebruiken we diverse exclusieve technieken die onze vakmensen tot in de finesse beheersen. Juist door het combineren van druktechnieken en het gebruik van het beste materiaal krijgt uw verpakking de exclusieve uitstraling die alleen een kwaliteitsverpakking kan geven. Wij hebben ook mooi luxe kartonnen verpakkingen.

Onze kwaliteit uit zich ook in toonaangevende awards en jury nomineringen, die wij onder meer voor bovenstaande verpakkingen mochten ontvangen.

Onze verpakkingen zijn uitermate geschikt als luxe verpakking van bijvoorbeeld cosmetica, chocolade, designer accessoires, dranken, lifestyle en parfums. In ons jarenlange bestaan hebben wij voor veel toonaangevende merken over de hele wereld verpakkingen mogen realiseren. Hier zijn wij uiteraard zeer trots op.

Druktechnieken

Wilt u eens met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden die Vrijdag Premium Printing voor uw bedrijf te bieden heeft? Wij maken graag kennis met u in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Ja, ik maak graag een afspraak