Menu

Innovatieve verpakkingen

Heeft u een nieuw product ontwikkeld, dan is de verpakking hiervan de finishing touch. Steeds vaker merken wij dat bedrijven, zeker als het om luxe producten en merken gaat, veel waarde hechten aan de verpakking. Enkele punten waarop u een verpakking bijvoorbeeld kunt onderscheiden zijn:

Vrijdag Premium Printing heeft zich al vele jaren gespecialiseerd als leverancier van innovatieve verpakkingen. We zijn begonnen als leverancier van Sigarenbandjes wat op zich een heel innovatief product is. Bij een sigarenbandje is natuurlijk maar een heel klein oppervlak beschikbaar om op te vallen en sigarenbandjes zijn dan ook vaak kleine kunstwerkjes op zich. Door ons hierin te specialiseren en volledig alle technieken op dit gebied te gebruiken, kunnen we deze ook inzetten op grotere schaal waarbij veel meer ruimte is voor de mooie druktechnieken van Vrijdag Premium Printing.

Waarom onderscheiden met verpakkingen?

innovatieve verpakkingen

Het productschap in de winkel staat overvol en de mooie verpakkingen is het eerste dat een consument ziet. Een opvallende verpakking die zich onderscheidt en die direct het imago van het bedrijf duidelijk maakt en het merk onderscheidt is van toegevoegde waarde voor een bedrijf. Een verpakking is hiervoor het juiste marketinginstrument. Bij de aanschaf van een luxe artikel is de verpakking ook echt een manier om te onderscheiden. Wij maakten bijvoorbeeld prachtige doosjes waarin luxe handschoenen worden verpakt. Na de aankoop ontvangt de klant de handschoenen in een luxe doosje en dit zal dan ook vaak bewaard worden om de handschoenen steeds weer in op te bergen. Uw bedrijf blijft dan ook steeds in beeld.

Authentieke innovatieve verpakkingen

Ook met trends in verpakkingen is Vrijdag Premium Printing actief en dit vormt ook zeker een punt om uw merk te onderscheiden. Wilt u bijvoorbeeld een verpakking met een authentieke vintage uitstraling, dan is de bronstechniek van Vrijdag Premium Printing hiervoor zeer geschikt. 

De verpakkingsindustrie verandert continu en Vrijdag Premium Printing houdt zich constant op de hoogte van alle ontwikkelingen. Wij bezoeken bijvoorbeeld veel beurzen in binnen- en buitenland en zijn trots op onze medewerkers die zeer actief meedenken bij het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve verpakkingen. Ook het ontwikkelen van duurzame verpakkingen is hierbij voor ons een belangrijk punt en wij nemen hierin ook zeker onze verantwoordelijkheid.

Graag denken we samen met u na over het inzetten van innovatieve verpakkingen voor uw merk of product. Door onze kennis van drukwerk verrassen wij u graag  met innovatieve ideeën als het gaat om verpakkingen.

Neem contact op