Menu

Geschenkverpakkingen

Bent u op zoek naar een leverancier van luxe verpakkingen die uw product een meerwaarde geven wanneer dit als geschenk wordt aangeboden? Dan bent u bij Vrijdag Premium Printing uit Eindhoven aan het juiste adres. Onze geschenkverpakkingen stralen luxe en exclusiviteit uit en worden dan ook op diverse manieren ingezet. Wereldwijd leveren wij jaarlijks vele geschenkverpakkingen, bijvoorbeeld aan leveranciers van luxe relatiegeschenken, maar ook aan ambassades en producenten van life-style producten voor lifestyle verpakkingen. Uw geschenkverpakking wordt op maat door ons ontwikkeld en in eigen beheer in onze moderne drukkerij Eindhoven vervaardigd.

Meerwaarde van een goede verpakking

Hebben bijzondere verpakkingen met de juiste uitstraling echt meerwaarde? De specialisten van Vrijdag Premium Printing zeggen hierop volmondig ja. Immers bewaart de consument zijn of haar luxe producten graag in de originele verpakking. Dit gaat van oorbellen tot shawls of handschoenen. De verpakking maakt een emotie los en heeft daarmee zeker een toegevoegde waarde. Creativiteit, design en kwaliteit zijn voor ons belangrijke uitgangspunten die de meerwaarde van een goede verpakking benadrukken.

Geschenkverpakkingen

Welke verpakking past bij mijn product?

In ons assortiment vindt u diverse basis producten die wij altijd op maat maken voor uw product. Op maat maken gebeurt bijvoorbeeld door de verpakking in de juiste afmeting te realiseren, maar uiteraard ook door de bedrukking en de keuze van druktechniek.

Verpakkingen van Vrijdag Premium Printing:

  • C-Box: Luxe massief kartonnen verpakking met bedrukking mogelijk aan binnen- en buitenkant.
  • Vouwkartonnage verpakkingen: Verpakking in vele vormen en maten
  • Klepdoos: Kleine luxe verpakking
  • V-Box: Duurzaam verpakkingsconcept

Vrijdag Premium Printing

Met meer dan 100 jaar ervaring in het realiseren van hoogwaardige mooie verpakkingen is Vrijdag Premium Printing wereldwijd een toonaangevende speler. Onze roots liggen in de ontwikkeling van sigarenbandjes, maar inmiddels gebruiken we deze expertise ook voor onze andere luxe geschenkverpakkingen. Wij denken graag met u mee wanneer u uitdagingen hebt op het gebied van verpakkingen.

Contact opnemen