Menu

Een geschenkdoos is onmisbaar bij luxe producten en zorgt net voor de extra uitstraling die u voor uw product wilt realiseren.

Met een geschenkdoos van Vrijdag Premium Printing valt u op!

Afhankelijk van uw product wordt een geschenkdoos ontworpen die perfect overeenkomt qua formaat en vorm. Creativiteit en technische mogelijkheden worden gecombineerd om tot een onderscheidende verpakking te komen die uw product precies de uitstraling geeft die het verdient. Dankzij jarenlange ervaring beschikken wij wij zeer veer verschillende druktechnieken die ook gecombineerd kunnen worden. Dit zorgt vaak voor unieke verpakkingen die echt een meerwaarde vormen in het productschap.

luxe geschenkdoos

Een luxe geschenkdoos voor uw product

Met een mooie luxe geschenkdoos geeft u uw product net even wat extra's. In bovenstaande afbeelding ziet u enkele voorbeelden van door ons gerealiseerde geschenkdozen, maar de mogelijkheden hierin zijn eindeloos. U kunt een luxe geschenkdoos o.a. gebruiken voor:

  • Sigarendoosjes
  • Cosmeticaverpakkingen
  • Drankverpakkingen, zoals likeurtjes
  • Relatiegeschenken

Niet alleen geeft een mooie geschenkdoos uw product iets extra's qua uitstraling, het zorgt natuurlijk ook voor extra bescherming van uw product. 

Over Vrijdag Premium Printing

Vrijdag Premium Printing is een drukkerij gevestigd in Eindhoven. We hebben ons jarenlang gespecialiseerd in sigarenbandjes en daarmee een wereldwijde bekendheid opgebouwd. Inmiddels richten wij ons ook op andere markten waarbij we de kennis die we hebben opgedaan in de tabaksindustrie weer heel goed kunnen inzetten voor andere branches. In haar ruim 100-jarige historie, zag Vrijdag Premium Printing haar hoge kwaliteitsniveau meerdere malen bekroond worden met prestigieuze onderscheidingen, waaronder de ‘Sappi International Printer of the Year Award’ en de ‘Gouden Z Award’.

Heeft u interesse in een samenwerking of wilt u een vrijblijvend voorstel ontvangen? Neem dan contact op met ons. Wij bespreken graag uw vragen en de mogelijkheden.

Vrijblijvend voorstel aanvragen