Menu

Exclusieve labels bedrukken

Exclusieve labels bedrukkenVoor diverse producten uit het hogere segment is het interessant om labels te laten bedrukken op exclusieve wijze. Dankzij de unieke technieken en materialen die worden gebruikt bij Vrijdag Premium Printing kunnen wij exclusieve labels bedrukken die als het ware 'uit het productschap knallen'.

Vrijdag Premium Printing is een bedrijf met jarenlange ervaring als het gaat om exclusief drukwerk. Onze historie gaat terug naar het jaar 1905, toen wij begonnen als drukkerij van sigarenbandjes. Hiermee hebben wij inmiddels wereldwijd een toonaangevende naam opgebouwd waar wij erg trots op zijn. De ervaring die wij hebben opgebouwd met het drukken op kleine oppervlaktes als een sigarenbandje hebben wij door de jaren heen uitgebreid naar gerelateerde producten. Labels zijn hiervan een goed voorbeeld. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan het bedrukken van:

  • labels voor champagneflessen
  • labels voor parfumflesjes
  • labels voor gedistileerde dranken als cognac en likeuren
  • labels voor biermerken

Bekijk voorbeelden van exclusief bedrukte labels

Natlijmetiketten

Voor de labels maken wij gebruik van natlijmetiketten die bijvoorbeeld toegepast kunnen worden op glazen flessen, potten en PET-flessen. Het exclusief bedrukken van deze natlijmetiketten begint uiteraard al met het ontwerp. Hiervoor maken wij de mooiste designs die uw boodschap perfect verbeelden. Vervolgens kiezen we een materiaalsoort die aansluit bij uw uitstraling. Wij gebruiken hiervoor bijvoorbeeld gemetalisseerd papier dat direct een opvallend effect geeft aan het etiket. Uiteraard worden voor de bedrukking technieken gebruikt die voor nog meer effect en uitstraling zorgen. Ook het stansen van het etiket is een belangrijke factor. Hiermee kunnen we het etiket elke gewenste vorm geven. Elk natlijmetiket dat door Vrijdag Premium Printing is ontworpen is volledig maatwerk, u bent bij ons niet aan standaardetiketten gebonden, maar kunt volop creatief meedenken in het realiseren van de etiketten.

Exclusieve labels bedrukken: deze technieken zetten we in

Door de jaren heen hebben wij steeds geïnvesteerd in onze technieken, maar ook in combinaties van technieken. Dit zorgt voor resultaten die in onze ogen vaak echte pareltjes zijn. Bij de technieken kunt u bijvoorbeeld denken aan:

Kennismaken met Vrijdag Premium Printing?

Wij denken graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een leverancier van exclusieve labels en etiketten. Wij verrassen u graag met onze creativiteit en gerealiseerde projecten. 

Geïnteresseerd in samenwerking? Neem contact met ons op!