Betrokkenheid van medewerkers is onontbeerlijk
Van kleine schildersbedrijven en zorginstellingen tot grote bouwbedrijven en parkeerbeheerders: Conformiso begeleidt veel klanten in een grote verscheidenheid aan branches. In ‘Conformiso in de praktijk’ vertellen we meer over onze werkzaamheden bij een van onze klanten. Deze keer is dat Vrijdag Premium Printing (VPP), een B2B drukkerij in Eindhoven met als core-business het ‘ontwikkelen en produceren van verkoopbevorderende etiketten en verpakkingen’. Conformiso begeleidt VPP bij alles wat te maken heeft met het KAM-management.

Opgericht door Louis Vrijdag
In 1905  werd Vrijdag Premium Printing opgericht door Louis Vrijdag. Deze onderwijzer en muziekliefhebber besloot zelf de bladmuziek voor de zangvereniging te gaan drukken in een eigen steendrukkerij. Dit werd een succes. Dankzij haar hoge kwaliteit drukwerk en toepassing van speciale veredelingen bleef Vrijdag Premium Printing groeien. Na de bladmuziek volgden al snel etiketten en verpakkingen. Tegenwoordig legt het bedrijf zich naast de productie ook toe op het design en de ontwikkeling. Inmiddels werken zo’n 115 mensen bij VPP en mag het bedrijf zich sinds 2005 ‘bij koninklijke beschikking’ hofleverancier noemen.

Vrijdag Premium Printing streeft naar perfectie
“We zijn op een unieke wijze bezig met een ambacht, en dan in combinatie met de efficiënte productie van honderden miljoenen etiketten en verpakkingen per jaar.” vertelt Henk Nota, directeur van Vrijdag Premium Printing. “We willen de beste drukkerij zijn. Daarom streven we naar perfectie, willen we trots zijn op onze producten. Dat geldt voor alle medewerkers, iedereen wil dat bereiken, het zit echt in de cultuur van ons bedrijf. Het feit dat we werken voor wereldmerken maakt ons natuurlijk ook al trots.” Om die perfectie te bereiken en een stap te maken in hun KAM-management, hebben ze een jaar of 5 geleden Conformiso in de arm genomen. “Het stukje KAM is echt een vak apart, niet iets wat je erbij doet. We zochten een professional die op dat gebied volledig op de hoogte is van de ontwikkelingen in de markt en voor ons bedrijf een link is naar de buitenwereld. Ester Verheijen van Conformiso is de verpersoonlijking daarvan.”

Weten wat Conformiso voor uw bedrijf of organisatie kan betekenen op het gebied van kwaliteit, informatiebeveiliging, arbo en milieu? Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.