Menu

Bijzondere verpakkingen

Bent u op zoek naar bijzondere verpakkingen om uw product in te verpakken? Dan bent u bij Vrijdag Premium Printing aan het juiste adres. Ongeacht uw gewenste oplage gaan wij graag samen met u op zoek naar de bijzondere verpakking die uw product de toegevoegde waarde geeft die het verdient.

Over Vrijdag Premium Printing

Onze historie begint bij het bedrukken van sigarenbandjes. Juist het kleine sigarenbandje vormt echt een uitdaging om optimaal te bedrukken en de kennis die we hierin hebben opgedaan is dan ook de basis geweest voor vele bijzondere verpakkingen die wij de afgelopen jaren mochten realiseren. Voor diverse klanten vanuit de hele wereld realiseerden wij toonaangevende verpakkingen die een eye-catcher vormen. Vanuit onze Drukkerij Eindhoven zijn wij dagelijks actief met het exclusieve drukwerk voor onze klanten. Als koninklijk bedrijf bestaan wij al meer dan 100 jaar en zijn dan ook wereldwijd een toonaangevende naam geworden als het gaat om exclusieve en mooie verpakkingen.

Druktechnieken

Onze specialisten zijn zeer ervaren met de meest exclusieve druktechnieken en zorgen hiermee telkens weer voor verrassende bedrukkingen. Wij combineren ook druktechnieken om nog mooiere resultaten te bereiken. Bij de druktechnieken die wij in-house uitvoeren kunt u denken aan pregen, foliën, bronzen, stansen, rillen, lakken en domeren. Uiteraard staan wij nooit stil en ontwikkelen we continu nieuwe technieken en toepassingen om zo te kunnen voldoen aan veranderende vraag uit de markt. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan beveiligd drukwerk.

Onze technieken

Bijzondere verpakkingen

Voorbeelden van bijzondere verpakkingen

Wij zijn trots op de verpakkingen die wij realiseren en laten deze dan ook regelmatig zien op het blog op onze website. U vindt hier bijvoorbeeld de verpakking die wij realiseerden voor Ayden, wereldwijd marktleider in betaaldiensten. Vrijdag Premium Printing ontwikkelde voor Ayden een mooie verpakking voor de betaalterminals. Met behulp van ambassadeurs laten wij ook bijzondere verpakkingen op onze website zien, zoals:

Bekijk onze producten

Vragen?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie ontvangen over de bijzondere verpakkingen van Vrijdag Premium Printing? Wij nodigen u van harte uit contact met ons op te nemen.