Menu

Chocolade verpakking

chocolade verpakkingIedereen houdt van chocolade. Maar niet alleen de smaak van chocolade moet aanspreken, ook de verpakking is van belang om de uitstraling van de chocolade compleet te maken. De chocolade verpakking kan een unieke meerwaarde toevoegen aan het product. Deze uitstraling kunt u samen met Vrijdag Premium Printing realiseren. In onze hoogwaardige drukkerij beschikken wij over alle machines en druktechnieken om uw chocolade verpakking op te doen vallen en te zorgen voor een opvallende en hoogwaardige verpakking in het productschap.

Druktechnieken

In onze drukkerij beschikken wij over gespecialiseerde machines die soms zelfs voor Vrijdag op maat zijn gemaakt. Hiermee drukken wij de meest exclusieve verpakkingen van hoge kwaliteit. Enkele van de technieken waarvoor u bij ons aan het juiste adres bent, vindt u onderstaand. Met deze technieken zorgen wij voor speciale effecten, bijzondere vormen en details die uw chocolade verpakking net iets meer geven.

Over Vrijdag Printing

Vrijdag Premium Printing is gevestigd in Eindhoven en is als koninklijk bedrijf actief in exclusief drukwerk. Van oudsher hebben wij een specialisatie in sigarenbandjes waardoor wij de vaardigheid en expertise hebben ontwikkeld op een minimaal stukje papier extra aandacht en beleving voor een product te creeëren. Inmiddels zetten we deze expertise in op veel meer gebieden waar exclusief drukwerk gevraagd wordt zoals de verpakking van chocolade, sieraden, cosmetica en geschenken. 

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.